Gerçekleştirilen açılış törenlerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ile Necdet Yılmaz, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Merkezefendi Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen törenlerde önce Sevindik Mahallesinde bulunan Sevindik Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, sonra Sümer Mahallesi’nde bulunan Sümer Kadın Çocuk Yaşam Merkezi törenle açıldı. Açılışı gerçekleştirilen merkezlerin birçok alanda faaliyet göstereceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sizlere sözümüz vardı. Gerzele’de, Yenişehir’de, Şemikler’de ne varsa, hangi hizmetler yapılıyorsa bu mahallelerimizde de, yolun alt tarafında da aynı hizmetler olacak. Kadınlarımız ve çocuklarımız özellikle eğitim ve sağlıkta eşit haklara sahip olacak. Sizlerin belli sıkıntılarını bu merkezlerimiz ile çözeceğiz. Yabancı dil kursundan akıl oyunlarına, satrançtan ana derslere kadar birçok alanda faaliyet göstereceğiz. Kadınlarımızı, annelerimizi de unutmadık. Onlar için de spor merkezleri olacak” dedi.

“SEVİNDİK HALK KREŞİ 30 AĞUSTOS’TA AÇILIYOR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Sevindiklilere müjde verdi. Başkan Doğan, “Bir müjdeyi sizlere vermek istiyorum. Hizmet yolun altından başlayacak demiştik. Yapısal projelerimizin ilkini Sevindik Mahallemizde yapıyoruz. Sevindik Halk Kreşimiz 30 Ağustos’ta sizlerin hizmetine açılacak. Şimdiden hayırlı olsun. Göreve gelmeden önce ne söz verdiysek, hepsini bir bir gerçekleştireceğiz. Her şey Merkezefendi için” diye konuştu.

“MERKEZLERİMİZ BELEDİYEMİZİN BİR ŞUBESİ”

Başkan Doğan Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerinin belediyenin bir şubesi olduğunu söyledi. Doğan, “Sevindik Mahallesi’nde oturan kadın hemşerilerim gece çıkamıyoruz, spor yapamıyoruz demişlerdi. En kısa sürede yapacağıma dair söz vermiştim. Bu merkezlerimiz de kadınlarımız artık spor yapacak. Hocalarımız gerekli eğitimleri, kursları verecek. Belli günlerde hukukçu, diyetisyen ve psikologlar bu merkezlerimize gelecek. Ben de sizlerle birlikte aktivitelere buralarda katılacağım. İnsana dokunan projelerle karşınıza çıkacağız her zaman. Sizler belediyeye değil, belediye sizin ayağınıza geldi. Belediyeye iletmek istediğiniz her türlü talebi ve şikayeti bu merkezlerimize iletebilirsiniz. Merkezlerimiz belediyemizin bir şubesi. Ben de sık sık sizlerin yanına gelerek dertleri dert yerinde dinleyeceğim” dedi.

“5 YILDA İLÇEMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kadın istihdamını artırmak, çocuklarımızın doğru düzgün arttırmak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kreş açıyoruz, Kadın Kooperatifi’ni açtık. Bu merkezlerimizi daha önce açacaktık ancak salgından dolayı açamadık. Merkezlerimize bin kaydımız var. Bu yüzden büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Buralara sahip çıkmak sizin elinizde. Yol çalışmalarımız devam ediyor. Bunlar belediyenin asli görevi zaten. Buradaki alt yapı çalışması bittiğinde üst çalışması Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılacak. 5 yıllık dönem içerisinde ilçemizin, mahallelerimizin çehresi değişecek. Yolun üst tarafında ne varsa alt tarafında da o olacak” diye konuştu. 

“SEVİNDİK PARKI’NDA KIR DÜĞÜN SALONU OLACAK”

İnsana yatırım yapacaklarını belirten Başkan Doğan, “Sevindik parkı bizlere devredildi ancak alt yapı çalışmalarından ötürü müdahale edemedik. Uyuşturucu ve alkol bataklığı olan bölgeyi düzeltiyoruz. Önümüzdeki yaz Sevindik Parkı’nda kır düğünü yapacağız. Düğün salonunun yanında aileniz ile vakit geçirebileceğiniz alanlarımız olacak. İnsana yatırım yapacağız, betona yatırımı bırakacağız. Prestij projelere ve özellikle eğitime yatırım yapacağız. Sizlerin desteğiyle projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

“İNSANLAR HUZURLU OLSUN DİYE ÇALIŞACAĞIZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İşsizlik çok fazla. Yeni istihdam alanları üretmeyi, üreten projeleri amaçlıyoruz. Bu anlamda Kadın Kooperatifi kurduk. Diğer mahallelerimizde de şubelerimiz açılacak. Kadın başkan olunca kadınların tabiki de bir artısı, bir ayrıcalığı olacak. Çocuklar bizim geleceğimiz. Çocuk mutluysa anne baba mutludur, mutlu anne baba mutlu ailedir, mutlu aile de mutlu toplum demektir. Bu şekilde refahı arttırabiliriz. Sadece beton değil, huzurlu insanlar yaratmak için çalışacağız. Gençlerimiz için kariyer merkezi kuracağız. 5 yılda ötekileştirmeden, yandaş olmadan, doğru düzgün projeler yapacağız” diye konuştu.

“SÜMER MAHALLESİ’NE POLİKLİNİK VE DÜĞÜN SALONU”

Her zaman Merkezefendililerin yanında olduğunu söyleyen Başkan Doğan, “Sümer Mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda küçük bir poliklinik açmayı düşünüyoruz. Gerek gündüz gerek gece bu konuda sıkıntılar çektiğinizi söylediniz. Bizler de bu sorunu çözerek, polikliniğimizi hizmetinize açmak istiyoruz. Gençler, en mutlu günlerinde düğün parası derdini düşünerek perişan oluyorlar. Bugün itibariyle Sümer Düğün Salonumuzun ihalesi yapıldı. 3.Sanayi’ye yakın bir yerde inşaata başlıyoruz. Eylül ayında kazmayı vuracağız. Bizler, sizin umutlarınızı yere düşürmemek için çalışıyoruz. Her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

“BAŞKANIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise, “Böylesine önemli bir hizmete imza atmaktan dolayı, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Başkanımızı bu hayırlı hizmet için yürekten tebrik ediyorum. Yaptığımız her hizmetten faydalanan her vatandaş, bir milletin ve memleketin huzuru ve mutluluğudur Çalıştıkça büyük aşkımız diyoruz. Eğer bir vatandaşa bir tebessüm ettirebiliyorsak bu memlekette başarıyı kazanmışız demektir. Tüm mahallelerimizde Merkezefendi Belediye Başkanımızın ışığını göreceksiniz. Açılan merkezlerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.