Pamukkale Belediyesi, 2018-2019 yılı eğitim-öğretim yılı eğitim yardımı başvuruları sonuçları açıklandı. Ortaokul ve lisede okuyan ve yardım almaya hak kazanan 2500 öğrenci belirlendi. Eğitim desteği almaya hak kazanan öğrencilerinin cep telefonlarına mesaj gönderilmeye başlandı . Ayrıca öğrenci T.C kimlik numarasıyla www.pamukkale.bel.tr adresinden sorgulama yapabilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her yıl olduğu gibi bu yılda geleceğe ışık tutacak öğrencilere destek olmayı sürdürdüklerini söyledi. 

Eğitime verdiği destekle adından söz ettiren Pamukkale Belediyesi okulların fiziksel yapıları yanında maddi ve manevi olarak öğrencilerin yanında olmaya bu yıl da devam ediyor. Her yıl yüzlerce öğrenciye eğitim desteği veren belediye, bu yılda başvuru süreci ve değerlendirmelerin ardından ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik eğitim yardımı yapılacak öğrencileri belirledi. 2500 öğrenci eğitim yardımı almaya hak kazandı. 
Eğitim desteği almaya hak kazanan öğrencilerinin cep telefonlarına mesaj gönderilmeye başlandı . Ayrıca öğrenci T.C kimlik numarasıyla www.pamukkale.bel.tr adresinden sorgulama yapabilecek. Eğitim yardımı almaya kazanan öğrencilerin herhangi bir banka şubesinden öğrenci adına açılan hesap IBAN numarasının yazılı olduğu dekont ile birlikte nüfus cüzdanı fotokopisini 7 Kasım 2018 Çarşamba gününe kadar  15 Mayıs Mahallesi Atatürk Caddesi Ek Hizmet Binası 2.Kat’ta bulunan Pamukkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor. 

“EĞİTİM GELECEĞİMİZ İÇİN ÖNEMLİ”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitime destek olmaya devam edeceklerinin altını çizerek şunları söyledi, “Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmamızla katkı sunuyoruz. Pamukkale Belediye meclisimizde yine çok önemli bir karara imza atarak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza desteğe devam kararı aldık. Geçtiğimiz yıl 2250 olan sayıyı bu sene 2500’e çıkarıp, verdiğimiz maddi desteği de artırdık.2018-2019 eğitim öğretim yılında da 1250 lise öğrencisine 8 ay boyunca 90 TL, yine 1250 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 70 TL eğitim desteği yapacağız. Toplamda 2500 öğrenciye 1 milyon 600 bin TL eğitim desteği vereceğiz. Pamukkale Belediyesi olarak, geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak katkı sunmaya, destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu