Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki her fırsatta vatandaşlarla bir araya geliyor. Makam kapısının her zaman açık olduğunu belirten Başkan Örki, zaman zaman da mahalleleri ziyaret ediyor. Kışın soğuk yüzünü gösterdiği bugünlerde Başkan Örki, makamda oturmak yerine mahalle gezilerine çıkıyor. Teknik personellerden oluşan ekiple birlikte sahaya çıkan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, özellikle uzak mahalleleri ziyaret ederek öncelikli ihtiyaçları belirliyor.

10 MAHALLEYE DE DOKUNDU

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gittiği her mahallede muhtar ile birlikte vatandaşların da taleplerini dinledi. Kent merkezine uzak olan mahallelerrden Belenardıç, Eymir, Haytabey, Karataş, Goncalı, Karakurt, Kocadere, Pınarkent ve Güzelköy ile ilçenin turizm merkezleri olan Pamukkale ve Karahayıt’ta incelemelerde bulunan Başkan Örki, buralarda düşünülen çalışmaların planlamasını yerinde görerek yaptı. Sahada incelemeler yapıp pazar yeri, çocuk parkı ve benzeri hizmetlerin getirilmesi için düşünülen alanları tespit eden Bakan Örki ve beraberindeki ekip her detayı değerlendirdi. Kimi zaman muhtarları makamında ziyaret eden Başkan Örki kimi zamanda kahvehanelerdeki vatandaşlarla sohbet etti.

AMAÇ MUTLU İNSANLARIN KENTİ OLMAK

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, hedeflerinin mutlu insanların yaşadığı ilçeyi oluşturmak olduğunu söyleyerek, “Bunu sağlamak için çok çalışmamız gerekiyor. Biz de bunu yapıyoruz. İlçemizde bulunan 61 mahallenin durumunu görmek ve bu mahallelerde en acil hangi hizmet gerekli bunu tespit etmek için ilgili başkan yardımcılarımız ve teknik personellerimizle sahada çalışıyoruz. Kent merkezine uzak olan mahallelerdeki durumu görmek için ziyaretler gerçekleştirdik. Kimi mahallemizde acil ihtiyaç pazar yeri olurken kimi mahallemizde de çocuk parkı gerekli. Yerinde gördüğümüz bu sorunları çözmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İlk günden beri söylediğimiz gibi Pamukkale mutlu insanların yaşadığı bir ilçe olsun istiyoruz. Onun için de Pamukkale Belediyesi olarak gereken ne varsa yapacağız. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız bize büyük bir ilgi gösteriyor. Onların sorunlarını kendilerinde dinleyerek çözüme ulaştırmak çok daha anlamlı oluyor. Bu tür gezilerimize aralıksız devam edeceğiz. Tek hedefimiz halkımızın mutluluğu” dedi.