İlçe genelinin tamamında gerçekleştirdiği dev projelerinin birer birer sonlandıran Pamukkale Belediyesi, bir taraftan da tüm mahallelerdeki üstyapı çalışmalarına devam ediyor. İlçenin vizyonunu değiştiren bir çok önemli projeyi hayata geçiren Pamukkale Belediyesi, bir çok önemli caddede yaptığı çalışmalarla da dikkat çekiyor. 85 milyon liralık üst yapı hamlesi devam ederken, trafik yoğunluğunu çeken caddeler çalışmalar ayrıca gerçekleştiriliyor.

BARBAROS CADDESİ YENİLENDİ

Kınıklı mahallesi sınırları içinde bulunan Barbaros caddesi Pamukkale Belediyesi’nin elinin değdiği en önemli örneklerden biri. Hem Denizli’nin hem de Pamukkale ilçesinin merkezinde yer alan Barbaros Caddesi, ulaşım ağı noktasında önemli bir konumda bulunuyor. Kınıklı Mahallesi’nde Bursa Caddesi ile Doğan Demircioğlu caddelerini birbirine bağlayan 1 km’lik uzunluğundaki Barbaros Caddesi, 10 gün gibi kısa bir sürede hizmete alındı. Barbaros Caddesi’nde 2 bin 200 ton sıcak asfalt ve 5 bin m2 parke kullanılarak iki yönlü karşılıklı kaldırım çalışması yapıldı.  Yatak ve dikey parklanma çizgileri ile Barbaros Caddesi örnek bir görünüme sahip oldu. Eski halinden neredeyse eser kalmayan cadde yeni haliyle vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyor.

“VATANDAŞLARIMIZ MAĞDUR OLMADI”

“Hedefimiz, daha da yaşanabilir, daha güzel bir Pamukkale” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşımızı mağdur etmeden, ilçemize yakışır şekilde ve en önemlisi hiçbir bölgemizi ihmal etmeden şehir içiyle, kırsalıyla, turizm bölgesiyle geniş bir coğrafyada hizmet veriyoruz. Barbaros Caddesi hızla tamamlanan caddelerden biri. Sadece 10 günde buradaki değişimi halkımız hissetti.  Dört yıl önceki Pamukkale ile bugünkü Pamukkale arasından çok büyük ve gözle görünür, güzel bir fark var. İlçemize yakışır yollar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Biz Pamukkale’yi daha yaşanabilir hale getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz verilen emanetin bilincindeyiz. Halkımızın daha ferah bir ortamda yaşaması için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmek adına dertleniyoruz. Bundan dolayı da huzurlu ve gururluyuz” dedi.