Dokuzkavaklarspor’un Gençleri Türkiye Şampiyonasına Uğurladı Dokuzkavaklarspor’un Gençleri Türkiye Şampiyonasına Uğurladı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gerçekleştirdiği ziyaretin 92. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’in ilanından sonra büyük bir özveriyle, Anadolu’yu karış karış gezmiş, Kurtuluş Savaşı’nın kazanımında fedakârca savaşan Türk halkına minnetlerini bizzat sunmuştur. Düşmana karşı ilk andan itibaren en ön saflarda yer alan Denizli’mize Atamız 4 Şubat 1931 günü ziyaret ederek onurlandırmıştır. Denizlililer, 92 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir coşku ve sevgiyle karşılamıştır. Bu günde bu özel günün yıl dönümünü aynı heyecan ve coşkuyla yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Denizli’mize gelişinin 92. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 92. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “4 Şubat 1931 Denizlililer için unutulmaz bir gündür, Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye teşrifleriyle onurlandırdıkları günün yıl dönümüdür” dedi.