Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçtiğimiz günlerde, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ve Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’yi makamında ziyaret etti. “Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman ilçemizin gelişmesi noktasında kurumlar arası işbirliğine önem vererek çalışmalarımızı yürüttük” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  “Pamukkale’ye hizmet etme noktasında, halkın yararına olacak projelerde tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla olduğu gibi sivil toplum kuruluşları, dernekler ile de iş birliği içinde önemli çalışmalar yaptık. İlçemiz için, STK’larımızla 5 yıl içinde birçok projenin içinde yer alarak esnafımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, engellilerimize yönelik önemli projeler gerçekleştirdik. Denizli ekonomisine, esnafına, ticari hayatına yön veren önemli kurumlarımızdan olan Ticaret Odamız ile Ticaret Borsamız ile de her zaman el ele olduk” dedi.

GÜRLESİN, “KAMU-STK İŞBİRLİĞİ’NE ÖNEM VERDİK”

STK’larla proje iş birliğinin önemli olduğunun bilincinde olduklarını ve yerel ve merkezi düzeyde Sivil Toplum Kuruluşları ile Kamu Kurumları arasındaki iletişimin güçlendirilmesine katkı verdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak ilçe halkımızın her kesimine rutin hizmetlerimizi en iyi şekilde götürürken, farklı projelerle de vatandaşlarımızın sosyal hayatlarına ve iş hayatlarında kendilerini geliştirmesi noktasında STK’larımızla önemli projeler gerçekleştirdik. Bunun en son örneğini, 2019 yılının ilk aylarında Ticaret Odası ve İŞKUR’la birlikte gerçekleştirdik. Pamukkale Kent Konseyimizin de içinde olduğu kendi işini kurmak isteyen gençlere yönelik girişimcilik kursu STK’larla yaptığımız işbirliğine en güzel örneklerden biri. Girişimcilik çok önemli. Biz bunu bildiğimiz için İŞKUR ve Denizli Ticaret Odası ile işbirliği yaparak bu kursun açılmasını sağladık. Bu kursun en önemli özelliğini görme engelli ve işitme engelli vatandaşlarımızın da katılmış olması. Pamukkale Belediyesi olarak böyle ilklere imza atmaktan büyük gurur duyuyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Pamukkale İlçesi’ne bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Gürlesin, ziyaret sonunda kendisine ev sahipliği yapan Erdoğan ve Tefenlili’ye günün anısına Pamukkale’nin güzelliklerinin yansıtıldığı çini işlemeli tabak hediye etti.