Pamukkale Belediyesi’nin eğitim konusundaki en önemli çalışmalarından olan eğitim yardımı desteği için başvurular sürüyor. Bin 500 ortaokul öğrencisine aylık 90 TL, bin lise öğrencisine de aylık 115 TL eğitim yardımı 8 ay boyunca ödenecek. 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde uygulanacak olan eğitim yardımı ile ilgili başvurular alınmaya devam ediyor. 

BAŞVURULAR İNTERNETTEN YAPILIYOR

Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı başvuruları internet üzerinden yapılıyor. www.pamukkale.bel.tr adresindeki Eğitim Yardımı başvuru linki tıklanarak şartlar dikkatlice okunup, 27 Eylül 2020 Pazar günü 23.59’a kadar başvuru yapılabilecek. Başvuru sonrası, ilk değerlendirme sonunda eğitim yardımı almaya hak kazanan adaylara mesaj yoluyla bilgi verilecek. Adayların vatandaşlık numaralarının son rakamına göre zaman dilimi belirlenerek gerekli evrak işlemleri Pamukkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek.

BAŞVURMAKTA GECİKMEYİN

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitim konusunu önemsediklerini belirterek, “Biz her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim yardımı yapacağız. Bununla ilgili başvuru sürecimiz devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle başvurular internet üzerinden yapılabiliyor. Başvuru süresi 27 Eylül Pazar günü 23.59’a kadar. Ancak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ortaokul ve lise çağındaki öğrencileri ile ilgili olarak bu zamanı beklemeden başvurularını bir an önce yapmalarını öneriyoruz. Pamukkale Belediyesi her konuda olduğu gibi eğitim konusunda da vatandaşlarının yanındadır” dedi.