Sürekli halkın içinde olan bir başkan olduğunu 5 yıllık görev süresince gösteren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yerel seçimlere az bir süre kala mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Her fırsatta ilçenin farklı mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçtiğimiz günlerde Cankurtaran Mahallesi’ndeki köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Cankurtaran Mahallesi’nde bulunan Çukurköy Kahvesi’nde vatandaşlarla buluşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Cankurtaran Mahallesi Muhtarı Özgür Sarıkaya ve mahalle sakinleri eşlik etti. Yerel yönetici olarak her zaman halkın sıkıntısını dinleyerek, mahallelerin önceliklerine göre tüm mahallelerde gönüllere dokunacak, geleceğe ışık tutacak projelere imza atan Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e mahalle sakinleri teşekkür ettiler.

“BAŞKANIMIZIN EMEKLERİNİ ASLA UNUTMAYIZ”

Başkan Gürlesin’in mahallelerine yaptığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkür eden Cankurtaran mahalleli vatandaşlar, “Başkanımızın emeklerini asla unutmayız. Pamukkale bir Cankurtaran’dan, bir Karataş’tan ibaret değil. 68 mahallesi var. Bu mahallelerin nüfus olarak en düşüklerinden biri de Cankurtaran Mahallemiz. Sayın Başkanımız, sadece Cankurtaran’a değil tüm mahallelere öncelik sırasına göre çok güzel projeler yaptı. Biz kendisine hakkını helal etmesini istiyoruz. Bizim varsa da helal olsun. Emeklerinden dolayı da teşekkür ederiz” dediler.

“HER ŞEYİ HALKIMIZ İÇİN YAPTIK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise 2014 yılında kurulan belediyede kurucu başkan olarak görev almanın onurunu yaşadığını belirterek, “68 mahallesi ve zor coğrafi koşullara rağmen yeni kurulan bir belediye olarak her mahallemize hizmet götürerek dokunduk. Gönül belediyeciliğini biz göreve başladığımız ilk günden bu yana yapıyorduk. Her mahalleye gerekli olan projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ben bu hizmetleri tek başıma yapmadım. Başta başkan yardımcılarım, meclis üyelerimiz, birim müdürlerimiz ve Pamukkale Belediyesi’nde görev yapan tüm personellerimizle nüfusu 400 bine ulaşan bir ilçeye hizmet götürdük. Biz tüm çalışmalarımızı halkımızın mutluluğu ve refahı için yaptık. Gönlümüz rahat bir şekilde görevimizi 31 Mart’ta seçilecek olan başkana devredeceğiz” diye konuştu.