Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz Eylül ayında kongrelerini gerçekleştiren MHP Pamukkale İlçe yönetimini makamında ağırladı. MHP Pamukkale İlçe Başkanı olarak seçilen Avukat Mehmet Ali Yılmaz ve yönetimini makamında ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yeni yönetime başarılar diledi.

“YOL ARKADAŞLIĞIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ”

“Pamukkale ilçemizde hizmet destanlarımızı artırarak devam ettirecek ve sizlerle iş birliği içerisinde olacağız” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Teşkilatı bizim göz bebeğimiz. Birlikte yol arkadaşlığı yaptık ve bu yol arkadaşlığımızı devam ettireceğiz” diye konuştu. Örki, “Sizler de bizim ekip arkadaşlarımızsınız. Teşkilatlarımız bu işi tamamen gönüllük esasıyla yapıyorlar. Vatandaşlarımızla sürekli iletişim halindeler. Sizler sayesinde vatandaşlarımızın belediyemizden beklentilerinin tam olarak karşılığını verebilme fırsatını sağlıyoruz. Teşkilatlarımız bu açıdan bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

“DOSTUMUZA GÜVEN, DÜŞMANIMIZA DA KORKU VERMELİYİZ”

Başkan Örki, “Dostumuza güven, düşmanımıza korku vermeliyiz” diyerek, ülkemizde ve dünya da yaşanan olaylara dikkat çekerek, “Aynı zamanda da sadece yerel olarak olaya yaklaşmamak gerek. Ulusal, küresel açıdan da yaklaşmamız lazım. Birbirimize kenetlenmiş ve bir bütün halinde durmamız lazım. Dostumuza güven, düşmanımıza da korku vermeliyiz. Şu son dönemde ülke olarak çok fazla düşmanla uğraştık. Bir taraftan kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın yaşadıkları. Ülke olarak onların yanında yer almamız birçok ülkeyi rahatsız ediyor. Ülkemize ve Türk dünyasına dört bir taraftan yapılan saldırıları göz önüne aldığımızda, bizim ülke olarak birlik ve beraberlik içinde, sapasağlam bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Cumhur İttifakımızın ilk gününden bu yana, genel başkanlarımız omuz omuza ülkemizi daha refah günlere gitmesi için şevkle, birlik ve beraberlik içinde çalışırken, bizler de burada MHP İl ve İlçe Teşkilatlarımızla aynı ruhla çalışmaktayız. Birlik ve beraberlik içinde de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“ULUSAL VE YEREL DE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Avukat Mehmet Ali Yılmaz, Cumhur İttifakının sadece bir seçim ittifakı olmadığını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekasının teminatı altına alabilme adına, iç güvenliğini, ulusal güvenliğini oluşabilecek tehlikeyi bertaraf edebilme adına; diğer taraftan Dağlık Karabağ zaferinde de, Kıbrıs’ta Kapalı Maraş bölgesinin açılmasında da Cumhur İttifakı’nın birlikteliğinin, o kardeşlik hukukumuzun büyük mührü ve damgası var.  Bundan sonraki süreçte de, kardeşlik içerisinde, Cumhur İttifakına da riayet ederek memleketimize ve milletimize, ulusal ve yerel de katkı sağlamaya devam edeceğiz.” diye konuştu. Başkan Yılmaz son olarak, “Başkan Avni Örki’nin, ilk günden bu yana Pamukkale için gayretini gördüklerini ifade ederek, “Pamukkale’miz adına başarılı işler gerçekleştiren, azimle ve ilk günün coşkusuyla hizmetlerine devam eden Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” dedi.