Pamukkale Belediyesi, Koronavirüs döneminde halkın sağlığı için yoğun çalışmalarla dikkat çekti. Yaklaşık 3 aydır koronavirüs pandemisi önlemleri ile ilgili çalışmalar yapan Pamukkale Belediyesi, yeni normal dönemin başladığı bu günlerde de hizmetlerini sürdürüyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde vatandaşlara hizmet veren esnafların iş yerlerini ücretsiz olarak dezenfekte ediyor. Kalabalık mahalleler başta olmak üzere ilçenin tüm mahallelerinde bulunan tüm sektördeki dükkanlar steril hale getiriliyor. Ekipler yoğun mesai harcayarak vatandaşların aktif kullandığı iş yerlerini dezenfekte etmeye devam edecek.

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİLER

Pamukkale Belediyesi’nin yaptığı dezenfekte hizmeti nedeniyle memnun olduğunu dile getiren otel işletmecisi Mehmet Gün, “Yapılan dezenfektan işleminden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye ve tüm ekibine çok teşekkür ederim. Bu tür faaliyetler bizim içimizi rahatlatıyor” dedi. Fotoğrafçılık yapan Mert Özkan isimli esnaf da “Pamukkale Belediyesi her konuda olduğu gibi bizim yanımızda. Dezenfekte işlemi önemli. Bundan sonra müşterilerimize daha sağlıklı hizmet verme imkanı sağlayan Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederim”  diye konuştu. Pideci İbrahim Balamir ise “Dezenfekte işlemi hem kendi sağlımız hem de halkımızın sağlığı için çok önemli. Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki’ye bu hizmetinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu. Pastane işletmecisi Salahi Hız da Pamukkale Belediyesi tarafından işyerlerinin baştan sona dezenfekte edildiğini ifade ederek, “Bundan sonra müşterilerimize daha hijyenik bir ortamda hizmet vereceğiz. Bu güzel hizmetten dolayı Pamukkale Belediye Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi.

HALKIMIZIN SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ülkemizin koronavirüs ile önemli bir mücadele verdiğini söyleyerek, “Devletimiz tüm gücüyle bu dönemde vatandaşlarımızın yanında oldu. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak ilk günden bu yana tüm imkanlarımızı halkımız için seferber ettik. İlk önceliğimiz her zaman halkımızın sağlığı oldu. Kamu kurumları, camiler, okullar ve halkımızın kullandığı pazar yerleri, sokak ve caddelerde dezenfekte işlemleri gerçekleştirdik. Bunun yanında 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evlerini ücretsiz dezenfekte ettik. Ayrıca on binlerce vatandaşımızın araç dezenfektesi işlemlerini yaptık. Esnaflarımızın da bu zor zamanlarında yanlarında olduk. Pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara veren kiracılarımızdan bu dönemde kira ve bu döneme ait ilan ve reklam vergilerini de almadık. Uzun süre sonra faaliyete geçen berber, bayan kuaförü ve güzellik salonlarının dezenfektesini de ücretsiz olarak gerçekleştirdik. Yeni normal hayat dönemine geçtiğimiz bu günlerde de vatandaşlarımıza hizmet veren esnaflarımızın işyerlerini de ücretsiz olarak dezenfekte ediyoruz. Çalışmalarımız ilçe genelinde devam edecek. Biz Pamukkale Belediyesi olarak çalışmalarımızı sevgi, emek ve güvenle yapıyoruz” dedi.