Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün Kadınlar Voleybol Takımı, 2020-2021 sezonunda Denizli’yi Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde temsil edecek. Mavi-beyazlı takım yeni sezon hazırlıklarına Antrenör Mehmet Ali Ayhan gözetiminde başlarken, takıma yeni sporcular katıldı. Pamukkale Belediyespor, Bergama Ateş Çelikspor’dan 28 yaşındaki Nihal Taşkın, Kalecik Belediyespor’dan 21 yaşındaki Gizem Yıldız, Fethiye Doğa Koleji’nden 23 yaşındaki Nurcihan Karakaya, Söke Voleybol’dan 20 yaşındaki Rabia Çetin, Aydın Büyükşehir Belediyespor’dan 20 yaşındaki Pınar Öztürk,Beylikdüzü İhtisas’tan 18 yaşındaki Sedef Öğüt ve Merkezefendi Belediyespor’dan 25 yaşındaki Emine Büşra Yılmaz ile sözleşme imzalarken geçen yılda takımda yer alan 19 yaşındaki Ece Nur Aslan ile de sözleşme yenilendi. Pamukkale Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen imza törenine Pamukkale Belediye Başkanı ve Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediyespor Kulüp Başkanı Birol Konak, Başkan Yardımcıları Ayhan Soyfidan ve Akın Çelik, Antrenör Mehmet Ali Ayhan ve sporcular katıldı. Sporcular düzenlenen törenle kendilerini  1’er yıllığına mavi-beyazlı takıma bağlayan imzayı attılar.

BAŞARILAR DİLERİM

Pamukkale Belediye Başkanı ve Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı Avni Örki, takımın yeni sezonda mücadele edeceği 2. Lig’de başarılı olmasını dileyerek, “Spor gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanması adına çok önemli bir unsur. Biz de belediye olarak spora büyük önem veriyoruz. Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol takımı bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek. Takıma yeni katılan ve ilimize yeni gelen sporcu kardeşlerime hoş geldiniz dileklerimi iletiyorum. Pamukkale çok özel bir yer. Burada turizm, tarım ve eğitim ile birlikte bir çok güzellik var. Sizler bu güzelliklerin ülke geneline spor aracılığıyla duyurulması konusunda önemli bir görev üstleneceksiniz. Biz Pamukkale Belediyesi olarak sizlerin başarılı olması için tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız.  Sizlerin kulübümüzün adını daha üst liglere taşıyacağınızdan hiç şüphemiz yok” dedi. Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Mehmet Ali Ayhan ise genç ve dinamik bir kadro ile sezona başlayacaklarını belirterek, “Bizim hedefimiz ilk kez mücadele edeceğimiz ligde ilk iki sırada sezonu tamamlayarak Play-off’lara çıkmak. Bize sağlanan desteğin karşılığını bu şekilde vermek istiyoruz” diye konuştu. Daha sonra sporcular kendilerini tanıttı.

SEZON 11 EKİM’DE BAŞLIYOR

Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2020-2021 sezonunda Voleybol 2. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek. Mavi-beyazlı takım sezona 11 Ekim’de iç sahada oynanacak olan Arkasspor maçıyla başlayacak . Pamukkale Belediyespor Kadınlar Voleybol Takımı, sırasıyla Fethiye Doğa Sporları, Salihli Belediyespor, Aydın Büyükşehir Belediyespor, Aydın Gençlik Hizmetlerispor, İzmir TFL Altekma, İzmir Rota Koleji, Merkezefendi Belediyespor, Akhisargücü, İzmir Dostspor ve Bornova Belediyespor ile karşılaşacak.