Kazakistan’da iş kazası geçiren 26 yaşındaki Azamat Kenzehegaliyev isimli hasta sol elinde sinir ve tendon dokularının zedelenmesi sonucunda parmaklarını kullanamıyordu. Kazakistan’da operasyon geçiren Kenzehegaliyev, ameliyattan beklenen sonucu alamayınca tavsiye üzerine 4500 km’lik yolu katederek Denizli’de özel bir hastaneye başvurdu. Op.Dr.Hasan Metineren’in gerçekleştirdiği sinir ve tendon tamiri ameliyatının ardından kazak hasta 1 gün sonra sağlıklı bir şekilde ülkesine taburcu edildi.

Ameliyatın ardından duygularını paylaşan Kazak hasta Azamat Kenzehegaliyev,  “Hiç tereddüt etmeden Denizli’ye geldim. Beni son derece samimi karşıladıkları ve ameliyatımda titiz davrandıkları için minnet duyuyorum” dedi.

Ameliyatı gerçekleştiren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Hasan Metineren, daha önceden operasyon gerçekleştiği ve sonuç alınmadığı için zor bir vaka ile karşılaştıklarını belirterek “Hastamıza uyguladığımız sinir ve tendon tamiri ameliyatı ile istediğimiz sonucu alabildik” dedi.