Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Anadolu Ateşi gösterisine sağlık desteği sağladı. Denizli’de son olarak 2019 yılında 2 bin izleyiciyle buluşan Anadolu Ateşi, 2 yıllık aranın ardından “Efsanelerin Dansı” konseptiyle Denizlili sanatseverlerin karşısına çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda seyirci alındı.

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Anadolu Ateşi gösterisine sağlık desteği verdi. Özel Denizli Cerrahi Hastanesi sağlık ekipleri tarafından konser alanına giriş yapan çok sayıda vatandaşların hes kodu sorgulamasını ve aşı kartlarını kontrol ederek Covid-19’a karşı önlem aldı.

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi sağlık ekiplerinin giriş kapılarında konumlandığı gösteride vatandaşların hes kodu sorgulamaları ve aşı kartları kontrolleri yapıldı. Pandemi tedbirleri kapsamında konser alanında maske, dezenfektan ve sağlık desteği de yine Özel Denizli Cerrahi Hastanesi sağlık ekipleri tarafından sağlandı. Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan sosyal medya hesaplarında “Denizli'de büyük usta Özay Gönlüm'ün adını taşıyan salonda oynamak bizim için büyük onur” paylaşımı gerçekleştirirken, gösteri sonrası fotoğraf çektirmek isteyen izleyicilerin isteğini geri çevirmedi. Doğu ve batı kültürlerinin sentezlendiği 3 bin halk dansı figürü ve farklı halk müziklerini bir araya getiren bu efsanevi gösteri, Denizlili sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Anadolu Ateşi’nin ilgiyle ilgilenen gösterisi seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.