Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Çardak DH, Çardak Aile Sağlığı Merkezi, tadilatı devam eden Çardak 112 Acil Sağlık İstasyonu, Gemiş Beldesi Sağlık Evi, Beylerli Beldesi Sağlık evi, Söğüt Köyü Sağlık Evi, Bozkurt Aile Sağlığı Merkezi ile Bozkurt Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Öztürk, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Aytekin Polat ve Başkan Yardımcısı Dr. Firdevs Akbaş Vayvada ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde önce Çardak DH’de Yönetim ve çalışanlar ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Zühre Alpua tarafından bir sunum yapılarak Çardak ve Bozkurt sağlık hizmetleri hakkında bilgi verildi. Uz. Dr. Alpua eşliğinde diğer sağlık kurumlarına tek tek ziyaretler düzenlendildi. Söğüt Köyü Sağlık Evi ziyareti esnasında Söğüt Köyü Muhtarı Altan Yıldız’ın daveti üzerine evine misafir olan Öztürk, köyün sağlık anlamında taleplerini de dinledi.

Sağlık personelleriyle yaptığı görüşmelerde 1. basamak sağlık hizmetlerinde koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini belirten Öztürk, “Koruyucu sağlık hizmetlerinde ekip olarak en iyi şekilde hizmet vereceğiz, özellikle tütünle mücadele, obezite ile mücadele ve kanser taramaları öncelikli hedeflerimiz arasında. Bu konularda hedef grubumuzda olan ulaşmadığımız halkımız kalmamalı, bu konularda kendimize iyiyi değil en iyiyi hedef koymalıyız” diye konuştu.

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk'ü de ziyaret eden Öztürk, “Müjdeli haberlerle Çardak'tan döndük. Belediye Başkanımız Söğüt’e yeni bir sağlık evi yapacak. Allah hayırlı hizmetler nasip etsin” dedi.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Çardak ve Bozkurt bulunan sağlık kurumları ziyaretlerine devam ediyor. Öztürk, sağlık personelleriyle yaptığı görüşmelerde 1. basamak sağlık hizmetlerinde koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini ifade etti.Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Çardak ve Bozkurt bulunan sağlık kurumları ziyaretlerine devam ediyor. Öztürk, sağlık personelleriyle yaptığı görüşmelerde 1. basamak sağlık hizmetlerinde koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini ifade etti.Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Çardak ve Bozkurt bulunan sağlık kurumları ziyaretlerine devam ediyor. Öztürk, sağlık personelleriyle yaptığı görüşmelerde 1. basamak sağlık hizmetlerinde koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini ifade etti.Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Çardak ve Bozkurt bulunan sağlık kurumları ziyaretlerine devam ediyor. Öztürk, sağlık personelleriyle yaptığı görüşmelerde 1. basamak sağlık hizmetlerinde koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini ifade etti.Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Çardak ve Bozkurt bulunan sağlık kurumları ziyaretlerine devam ediyor. Öztürk, sağlık personelleriyle yaptığı görüşmelerde 1. basamak sağlık hizmetlerinde koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini ifade etti.Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Çardak ve Bozkurt bulunan sağlık kurumları ziyaretlerine devam ediyor. Öztürk, sağlık personelleriyle yaptığı görüşmelerde 1. basamak sağlık hizmetlerinde koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini ifade etti.