Anadolu Rock’ın güçlü seslerinden Haluk Levent’in Çağın Organizasyon aracılığı ile Denizli Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserinde Özel Denizli Cerrahi Hastanesi sağlık desteği sağladı.  Sağlık ekiplerinin giriş kapılarında konumlandığı konserde, vatandaşların hes kodu sorgulamaları ve aşı kartları kontrolleri yapıldı. Pandemi tedbirleri kapsamında konser boyunca vatandaşlara maske ve dezenfektan kullanımı uyarıları yine Özel Denizli Cerrahi Hastanesi sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Hastanenin Evde Sağlık ekipleri de konser sonuna kadar alanda önlemler aldı.

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Çağın Organizasyon tarafından düzenlenen Haluk Levent konserine sağlık desteği verdi. Özel Denizli Cerrahi Hastanesi sağlık ekipleri konser alanına giriş yapan çok sayıda vatandaşların hes kodu sorgulamalarını ve aşı kartı kontrollerini yaparak Covid-19’a karşı önlem aldı.

Denizliler tarafından yoğun ilgi gören konserde Haluk Levent seyircilere şarkılarıyla coşku dolu anlar yaşatırken, sağlık desteği de Özel Denizli Cerrahi Hastanesi tarafından verildi.