Her konuda modern ve yenilikçi hizmetleriyle Denizli halkına hizmet veren Özel Tekden Hastanesi, Üroloji Polikliniğini Doktor Akın Avcı ile güçlendirdi. Daha önceden Prof.Dr.İbrahim Yıldırım ve Op.Dr. Ali Gürağaç ile hizmet veren Tekden Hastanesi, Denizli’nin sevilen Üroloji doktoru Akın Avcı’yı da kadrosuna dahil ederek hekim kadrosunu güçlendirdi.

HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Prostat büyümesi, prostat kanseri, böbrek taşı, mesane taşı, böbrek tümörleri, erkeklerde kısırlık nedenleri, cinsel fonksiyon bozuklukları(iktidarsızlık, erken boşalma), cinsel yolla bulaşan hastalıklar, kadınlarda idrar problemi, idrar kaçırma, mesane sıkışması, çocuklarda inmemiş testis, hidrosel, gece işemeleri, çocuklarda peygamber sünneti, cerrahi sünnet gibi bir çok alanda hizmet verecek olan Üroloji Uzmanı Op.Dr.Akın Avcı Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

“HASTANEMİZ HER ZAMAN EN İYİSİ VE KALİTELİSİNİ SUNMA AMACINDADIR”

Özel Denizli Tekden Hastanesi olarak her zaman modern çağa uygun ve yenilikçi bir düşünce ile hasta memnuniyeti esaslı olarak çalıştıklarını ifade eden Hastane Başhekimi Op.Dr.Mehmet Tekin,” Hastalarımızın memnuniyeti bizim için esas olan husustur. Bu konuda hastalarına daima güler yüzlü ve kaliteli hizmet vermeyi kendine şiar edinen hastanemiz, Üroloji Polikliniği’nde Akın Avcı gibi başarılı, Denizli halkının sevdiği, samimiyetine inandığı ve güler yüzlü bir hekimi kadromuza katmak bizleri gururlandırmıştır. Hastanemiz her zaman en iyisini ve en kalitelisini değerli misafirlerimize sunma gayretindedir. Bu şiarla gerek Denizlili gerekse çevre iller ve yurtdışından gelerek bizleri tercih eden tüm misafirlerimizin hastanemizden, önce sağlıklı, sonra mutlu ve huzurlu ayrılmaları için elimizden gelen çalışmayı büyük bir titizlikle gösteriyoruz. Alanında parmakla gösterilen bir birinden kıymetli akademisyen ve uzman kadromuza Akın Avcı gibi başarılı bir hekimimizi eklemenin mutluluğunu yaşamaktayız. Başta hekimimiz olmakta adına tüm misafirlerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz”dedi.

OP.DR. AKIN AVCI KİMDİR?

1978 yılında Kayseri’de doğdu. 1995 yılında başladı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu. 2007 yılında Üroloji alanında uzmanlık eğitimi alan Avcı 2013 yılında Erciyes Üniversitesinde Üroloji Uzmanlığını tamamladı. Aksaray ve Denizli’de yıllardır görev alan Doktor Avcı, 1 yıl Azerbaycan’ın Bakü ilinde hizmet verdi.