Mübarek Ramazan ayının 18. gününde AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti Sarayköy İlçe Başkan Vekili Sait Dikici, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sergül Yağız, İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Aykut Ayyıldız, Sarayköy Belediyesi meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı. Tam anlamıyla vefa yemeğini andıran iftarda geçmişten günümüze ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri bir araya geldi.  Partililer, Kur'an Tilavetinin okunduğu iftar yemeğinde ezanın okunmasıyla birlikte dua ederek oruçlarını açtı.  Yemeğin ardından tüm masaları tek tek dolaşan İl Başkanı Güngör ve Belediye Başkanı Özbaş, partililerle sohbet etti.

AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör,

“GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNDA İLERLEDİĞİMİZ BU YOLDA HEPİNİZ BAŞARI SAHİBİSİNİZ”

İftar yemeğinde konuşma yapan Belediye Başkanı Özbaş, "İftar yemeğimizde AK Partimizin kurulduğu ilk günden bu yana ilçe başkanlığımızda, kadın kollarımızda, gençlik kollarımızda görev yapmış dava arkadaşlarımızı bir arada görmek büyük mutluluk verdi. Bu güzel vefa tablosunu görmek gurur verici… Teşkilat yemeğimiz her sene gerçekleştirdiğimiz bir organizasyondu. Ancak bu kez İl Başkanımız Yücel Güngör'ün katılımıyla daha çok renklendi. Kıymetli Başkanımıza yoğun gündemi içerisinde bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Güçlü Türkiye yolunda ilerlediğimiz bu yolda hepiniz başarı sahibisiniz. Hepinizin büyük emeği var. Bu dava hepinizin omuzlarında, ellerinde yükseldi. Cumhuriyet'imizin 100. yılı olan 2023'te Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi olacak. Sarayköy'de yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ile gösterdiğimiz başarıyı inşallah 2023 seçiminde de tekrarlayacağız. Sarayköy'de birlik, beraberlik, kardeşlik, hoş görü ve herkesi kucaklama anlayışı içeren siyasi iklimi hep beraber başardık. Aynı başarıyı 2023 seçimlerinde de başaracağımıza inanıyorum. Doğduğum, yetiştiğim memleketime hizmet etmek boynumun borcu. Sizdeki bu güzel duruş bize büyük enerji vermeye devam edecek. İlçemizi ülkemizde, bölgemizde, şehrimizde layık olduğu yere getirmeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör,

“SARAYKÖY 2019’DA KARARINI VERMİŞ”

Sarayköy teşkilatının çalışmalarından mutluluk duyduğunu belirten İl Başkanı Güngör, " Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde bu mübarek günde bu güzel tabloyu bizlere gösterdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Belediye Başkanımız bize itibar ederken kendisini de anlattı. Kendisinin Sarayköy'de gece gündüz demeden, saat fark etmeden kim ararsa ulaştığını biliyoruz. Bunları anlatmaya gerek yok. Çünkü Sarayköy bunun kararını 2019'da vermiş. Ben sizleri tebrik ediyorum. Rabbim inşallah sizlere Sarayköy'de nice hizmetler yapmayı nasip etsin" diye konuştu. Sarayköy'ün başarısını ilçe teşkilatının birlik ve beraberlik içinde Belediye Başkanıyla uyumla çalışmasıyla elde edildiğini ifade eden Güngör, " Çok güzel bir şekilde Sarayköy bu zamana kadar geldi. AK Parti Sarayköy'de destan yazdıysa; bu başarı birlik ve beraberlik ile geldi. 2023 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak hep beraber destekleyeceğiz. İnancımız tam. Rabbim inşallah 19 ilçemizle birlikte Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha Cumhurbaşkanlığını kutlamayı nasip etsin. Bugün burada bir kez daha gördüm ki Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekten çok güzel çalışma arkadaşları var" şeklinde konuştu. İftar yemeğinin ardından Başkan Güngör, Belediye Başkanı Özbaş ve beraberindekiler Ağalar Camisinde teravih namazı kıldı. Cami çıkışında ise Efe Meydan’ındaki tesiste çay içerek vatandaşlarla bir araya gelindi.

AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör,