Sarayköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, seçim çalışmaları kapsamında Tırkaz, Karakıran, Yakayurt, Acısu, Yeşilyurt ve Kumluca mahallelerindeki vatandaşlarla buluştu. Mahalle gezilerine gece geç saatlere kadar devam eden Başkan Adayı Özbaş, kapı kapı gezerek projelerini anlattı.

Projelerini kapılarını açan vatandaşa kapı önünde, tarlada çalışan vatandaşa tarla içinde, traktör üzerindeki vatandaşa yolda, evine misafir eden vatandaşlarla da çay ve kahve içerek Sarayköy’ün geleceğini belirleyecek projelerini tek tek anlattı. 5 yıllık hizmeti içerisinde İlçenin tüm mahallelerine hizmet götüren Başkan Özbaş’ın Tırkaz, Karakıran, Yakayurt, Acısu, Yeşilyurt ve Kumluca mahallerine yaptığı hizmetler vatandaşlardan tam not aldı.

BAŞKAN ÖZBAŞ’A TEŞEKKÜR
Yeşilyurt Mahallesi’ndeki vatandaşlar Başkan Özbaş’a yapmış olduğu yeni içme suyu deposu,  yeni içme suyu hatları, yeni oyun grupları, fitness aletleri ile çamur ve tozdan kurtardığı kilitli parke taşı döşeme çalışması için teşekkür etti.

HİZMET DESTANI YAZAN BAŞKAN’A SEVGİ SELİ
Kumluca Mahallesin’deki vatandaşlar ise 7 bin metrekare kilitli parke taşı, mevcut su deposunu yenileyen, cumartesi günleri ilçe merkezinde kurulan kapalı pazar yerine vatandaşların kolaylıkla ulaşması için ücretsiz servis imkanı sağlayan, Kumluca Mahallesi’nde eğitim alan öğrencilerin ilçe merkezindeki okullarına kolaylıkla ulaşması için ücretsiz servis hizmeti sunan en önemlisi de sulama projesi gerçekleştirerek yıllardır su gitmeyen arazileri su ile buluşturan Başkan Özbaş’a kucak açtı.

DOĞA DOSTU BAŞKAN
Tırkaz Mahallesi’ne yeni kapalı pazar yeri inşa eden Başkan Adayı Özbaş, 13 bin metrekare parke taşı döşeyerek mahalle sakinlerini çamur ve tozdan kurtardı. Ayrıca mevcut su deposunu yenilerken eski içme suyu hatlarını tamamen yenileyerek vatandaşlara sağlıklı, temiz içme suyu ile buluşturdu. Çocukları da unutmadı; eski, küflenmiş, sağlıksız durumdaki oyun gruplarını yepyeni günümüz şartlarına uygun oyun gruplarıyla değiştirdi. Ayrıca 3 Temmuz 2017 yılında meydana gelen orman yangının ardından alanın tekrar doğayla bütün olması için ağaçlandırma çalışmalarında öncülük etti. Başkan Özbaş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Tırkaz halkı, hizmetlerle ve manevi olarak hep yanlarında olduğu için gönülden Özbaş’ı sevdiklerini söyledi. 

Karakıran Mahallesi’ne 10 bin metrekare kilitli parke taşı döşedi, yeni kapalı pazar yeri inşaa etti, yeni içme suyu ve kanalizasyon hattı döşedi. Mevcut park alanı ve mezarlığı tamamen yeniledi. Yakayurt Mahallesi’ne 4 bin 300 m yeni içme suyu hattı ve mevcut pazar yerini yeniledi. Yakayurt girişine 2 kat asfalt kaplama ve mahalle içerisine kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştirdi. Acısu Mahallesi’ne 5 bin metrekare kilitli parke taşı, yeni içme suyu hattı, mezarlık bakımlarını ve yine sulama projesi ile yıllardır su gitmeyen arazileri su ile buluşturdu.

Başkan Özbaş’ın 6 mahalleye yaptığı hizmetler 5 yılın ardından vatandaşlardan tam not aldı.

“VATANDAŞLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİN YOLA DEVAM EDECEĞİZ”
Büyükşehir Belediyesi ve hükümet ile bir bütün olarak hizmetlerin gerçekleştiğini ifade eden Başkan Adayı Özbaş, “Yaptığımız hizmetlerle vatandaşlarımızın büyük sorunlarına çözüm olduğumuzu düşünüyorum. 5 yıl içerisinde biz hiç yorulmadık. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm sağlandığında yorgunluk değil, mutluluk ve onur duyduk.  Şimdi gelecekte yapacak olduğumuz yeni heyecan uyandıran projelerimiz için bismillah dedik. Vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın geleceği için bıkmadan, usanmadan, bitmeyen heyecanımız ile yolumuza devam edeceğiz. Bizlere kucak açan tüm halkımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.