Sarayköylüler AK Parti Sarayköy Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın yanında. Mahalle mitinginin 9.’sunu Gerali Mahallesi’nde gerçekleştiren Başkan Özbaş, vatandaşlar tarafından sanki 31 Mart akşamının zaferini kutlar gibi karşılandı.

Havai fişek, meşaleler ve çiçeklerle karşılanan Başkan Özbaş, vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Konuşma yapmak için sahneye çıkan Başkan Özbaş, yağmur, soğuk demeden yanında olan vatandaşlara “Biriz, güçlüyüz, Sarayköylüyüz” diyerek birlik ve beraberlik mesajını verdi. Başkan Özbaş, “Vatandaşlarımızın gönüllerinden gelen desteklerle aldığımız güçle çalışmalarımızı her gün büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştiriyoruz. Hep deriz, ‘Biriz, güçlüyüz, Sarayköylüyüz’ diye. Bir olmamızla 5 yılda ilçemizde hizmet destanları yazdık. Hizmetlerimizi yaparken hükümetimiz ve Büyükşehirimiz İle çok güçlüydük. Sarayköylüyüz dediğimiz de 5 yıllık hizmet destanını yazarken önce emaneti veren Sarayköylü vatandaşlarımız oldu. Allah hepinizden razı olsun. Bu gönül birlikteliği ile 5 yıl daha ilçemize hizmet destanları yazmak için hazırız” dedi.

“BİN 500 METRE SU ARIĞI GELİYOR”
Gerali Mahallesi’nin tarımsal sulama amaçlı enerji talebini gerçekleştireceklerini ifade eden başkan Özbaş, “Gerali Mahallemizin arıklarını temizlemiştik. Şimdi sıra betonlamaya geldi. Bin 500 metre arığı da inşallah betonlayıp, güzel bir sulama sezonuna sizi yetiştireceğiz. Hepsi mahallemiz için köyümüz için inşallah” dedi.

Başkan Özbaş, “5 yıl önce belediye başkan adayı olduğumda Gerali Mahallesi’ndeki Emin Özel kardeşim Sanayi kavşağında meydana gelen trafik kazasında babası kaybettiğini bir daha kimse ölmesin diye bizden oraya bir sinyalizasyon istemişti. Biz de göreve gelir gelmez Sanayi Kavşağımıza sinyalizasyon yerleştirdik. Sarayköy, 5 yıl önce bir trafik lambasını yapmaktan aciz bir yerel yönetimle beraberdi. Bir trafik lambası halledilemiyordu. 5 yıl önce Sarayköy bunları konuşuyordu. Ufak tefek meseleleri çözememiş, kabuğunu aşamamış bir belediyecilik ile karşı karşıyaydı. 5 yıl önce Sarayköy sadece 7 mahalleydi. Şimdi 32 Mahalle olduk. Biz göreve geldik, 32 Mahallemiz bizden hizmet bekledi. 5 yıl içinde 32 Mahallede hizmet destanları yazdık. Sarayköy, nereden nereye geldi” dedi.

Başkan Özbaş, “ Sarayköy 5 yıllık hizmet destanını frene basar gibi durdurmasın. Bu kervan yolda öyle güzel düzüldü ki. Memleketimize yapacak daha çok işimiz var” diye konuştu.