Denizli’nin Sarayköy ilçesinde eşinin kendisini terk etmesi sebebiyle cinnet getiren kişi, silahla çevreye rastgele ateş etti. Çevrede panik yaratan olayda, polis ekipleri şahısı yakalayarak gözaltına aldı.

Olay bugün Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, eşinin kendisini terk etmesi sonucu cinnet getiren Faruk Ş. isimli şahıs sokak ortasında silahıyla sokağa rastgele ateş açmaya başladı. Ardından ise bir binanın içerisine girdi. Çevrede korku ve paniğe yol açan olayda, vatandaşlar olayı polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, operasyon başlattı. Operasyona Özel Harekat Polisleri de yer aldı. Polis ekipleri, cinnet getiren şahsı silahını bırakması için ikna etmeye çalıştı.

Eşinin eve dönmesini istedi

Polis ekipleri silahlı Faruk Ş.’nin silahını bırakarak teslim olmasını istedi. Ancak Faruk Ş., eşinin eve geri dönmesini istediğini ancak bu şartla silahını bırakacağını söyledi. Eşinin eve dönmeyi kabul etmesinin ardından Faruk Ş. silahını bırakmaya ikna oldu. Silahını bırakan Faruk Ş. teslim olmasının ardından gözaltına alındı. Faruk Ş.’nin daha önce de eşinin evi terk etmesi sebebiyle intihara kalkıştığı belirtildi.