Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi 2019 yılının son tiyatro oyununu Geç Kalanlar ile yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Pervin Ünalp’in kaleme aldığı Geç Kalanlar oyununa Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizli Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ozan Özdemir, ilçe protokolü ve vatandaşları katıldı. Sarayköylüler tarafından yoğun ilgi gören 2 perdelik Geç Kalanlar oyunu sordukları ve sordurduklarıyla seyircisine derinlikli bir yüzleşmenin resmini ortaya koydu. 2 saat süren oyun sonunda izleyiciler göz yaşlarına hakim olamadı.

Geç Kalanlar oyununun 2. kez izlediğini hala kendisini etkileyen bir oyun olduğunu belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Kültür Merkezimiz çok özel bir oyuna ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz aylarda ilçemizde ağırladığımız usta sanatçı Pervin Ünalp'ın yazdığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği Geç Kalanlar isimli tiyatro oyununu hemşehrilerimizle birlikte keyifle izledik. Hepimizi oldukça etkileyen bu güzel oyunun ilçemizde sahnelenmesine vesile olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Zolan başta olmak üzere Denizli Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ozan Özdemir ve kıymetli oyuncularımıza teşekkür ediyor, bu mükemmel eseri kaleme alan Pervin Ünalp hanımefendiye de sevgi ve selamlarımızı iletiyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın selamını Sarayköylülere ileten Denizli Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ozan Özdemir, “ Geç Kalanlar oyununu Denizli’de sahnelemiştik. İlk kez bir ilçemizde vatandaşlarımızla buluşturduk.  Ahmet Başkanımız sanat dostu bir adam. Burada olmaktan çok mutluyuz” diye konuştu. Sarayköylü vatandaşlar ise oyunu çok beğendiklerini ifade etti.