Sarayköylü 14 yaşındaki Misleyna Dikmenoğlu, 4 yıldan bu yana voleybol sporu ile ilgileniyor. Kendisini genç yaşta voleybola adayan Dikmenoğlu, yeteneğiyle dikkat çekti. Ankara’da Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Spor Lisesi’nde düzenlenenU16 Kız Voleybol Milli Takım seçmelerine davet edildi. Denizli’den tek davet edilen sporcu olan Dikmenoğlu, 24-29 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılan seçmelere katılarak ilçeye dönüş yaptı. Genç sporcu, ilçeye dönüşünün ardından annesi Pelin ve babası Mestan Dikmenoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Necat Özbaş’ı, makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Din Görevlileri Kurtarma Eğitimi Aldı Din Görevlileri Kurtarma Eğitimi Aldı

Sarayköylü 14 yaşındaki Misleyna Dikmenoğlu, U16 Kız Voleybol Milli Takım seçmelerine davet edildi. Denizli’den tek davet edilen sporcu olan Dikmenoğlu, 24-29 Ağustos 2022 tarihleri arasında Ankara’da yapılan seçmelere katılarak ilçeye dönüş yaptı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özbaş, “Misleyna’yı başarısından dolayı tebrik ederim. Onun başarısı demek Sarayköyümüzün ve Denizlimizin başarısı demek. Denizlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum. Sarayköyümüzden Milli Takımımıza bir kardeşimizin gitmesi bizleri gururlandıracaktır. Yeteneği ile dikkat çeken Misleyna’yı bizlerde yakından takip ederek elimizden gelen desteği kendisine sağlayacağız” dedi.