Ligin 26.haftasında Saraçoğlu Spor Sahası’nda Dokuzkavaklar ile 1-1 berabere kalan ve 70 puanla ligi lider tamamlayan Sarayköyspor, ayrıca bu sene hiç yenilgi yüzü görmedi. Sarayköyspor, önümüzdeki sezon çok istediği BAL’da mücadele edecek.

BAŞKAN ÖZBAŞ, TARAFTARLA İÇ İÇE OLDU
Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle Sarayköylülere büyük mutluluk yaşatan Sarayköyspor, ilk sevincini de sahada kupayı kaldırarak yaşadı. Futbolcular, teknik heyet, taraftarlar ve takımın en büyük destekçisi Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, büyük mutluluk yaşadı. Başkan Özbaş, taraftarla iç içe olup dakikalarca ‘şampiyon Sarayköyspor’ tezahüratı ile ilçeyi inletti. Kutlamalar gün boyunca devam etti.

ŞAMPİYONLUĞU O’NA ARMAĞAN ETTİ
Başkan Necati Özbaş, hak ederek şampiyonluğa ulaştıklarını ifade ederek, “ Muhteşem bir sezonun ardından şampiyonluk kupasını ilçemize getiren Sarayköysporlu futbolcularımızı, teknik heyetimizi ve yönetimini tebrik ediyor; takımımızı hiç bir zaman yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu şampiyonluğumuzu Sarayköysporumuzun oyuncusu olan ve geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Ekundayo Ebenezer Mawoyeka'ya kardeşimize armağan ediyoruz” dedi.