Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde 8 yıl Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe başkanlığı görevini yürüten Muharrem Özke, partisini bırakarak AK Parti’ye katılma kararı aldı. AK Parti’ye geçiş sürecine açıklık getiren Özke, CHP’nin Denizli’deki ağır toplarını zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

Beyağaç’ta CHP’nin 8 yıl ilçe başkanlığını yapan Muharrem Özke, şaşırtan bir hamle yaparak, CHP’den istifa edip Ak Parti’ye katıldı. Muharrem Özke, eşi Raziye Özke ile birlikte AK Parti'ye geçti. İkilinin üyelik kaydını Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay doldurdu. Bundan sonra yoluna AK Parti ile devam edeceğini söyleyen Özke, AK Parti için tüm gücüyle çalışacağını söyledi. 

CHP’NİN AĞIR TOPLARINA ELEŞTİRİ

 CHP, siyasetin doğru yapılmadığını belirten Özke,  “Eşim birlikte CHP’ye 8 yıl önce girdik. Eşim Raziye Özke, 8 yıldır Kadın Kolları görevinde bulundu. Kazım Arslan, Melike Basmacı, Gülizar Biçer Karaca beni partiden nefret ettirdiler. Bundan sonra AK Parti için çalışacağım. AK Parti için canımı vereceğim. Benim 2 gözüm var; biri İstanbul da, birisi yanımda. 4 Yıl önce ilçe başkanlığını bıraktım bir sürü oy kaybettiler. Türkiye Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider görmedi. Amerika’ya rest çeken bir lider varsa o da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Teoman Sancar milletvekili oldu. Adil Demir’in milletvekili aday sırasını Teoman Sancar’a veriyorsa benim CHP’ye hizmet etmeme gerek yoktur. AK Partiye hizmetimi en aktif şekilde vereceğim. Benim gücüm fazladır. Burada 8 sene İlçe Başkanlığı yaptım; 8 sene eşim Kadın Kolları görevi yaptı. Adil Demir, sırasına Gülizer Biçer varsa;  bundan sonra AK Partiliyim” dedi.