Esnafa tek tek 'bol kazançlar' dileyen Pamukkale'nin CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, vatandaşın sorunlarını dinledi. Pazar esnafı ile yakından ilgilenen Divarcı iletilen talepleri de not aldı. "Bizim olanı birlikte yönetmeye geliyoruz" diyen Başkan Adayı Divarcı, birleştirici güç olacaklarını ifade etti.

"Pamukkale'de Yüzler Gülecek"

Tarımdan hayvancılığa, turizmden üretime kadar pek çok alanda projeleri olduğunu ifade eden Divarcı, pazar esnafını rahatlatacak çalışmalara imza atacaklarının da sözünü verdi. Bereketli toprakları ile dünyaya nam salan Pamukkale'ye itibarını iade edeceklerini belirten Başkan Adayı Ahmet Divarcı öncelikli çalışmalarının ilçede yaşayan vatandaşların hane gelirlerini yükseltmek olduğunu ifade etti.

Tezgah ücretlerinden belediye yaptırımlarına kadar pek çok alanda talepleri dinleyen CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı; "Esnafın sırtındaki yükü almazsak vatandaşın da yükünü alamayız. Bizler 'Ekmeğinizi büyütmeye geliyoruz' derken yalnızca bir kesimin değil, bütün Pamukkalelilerin kazançlarını artırmaya geleceğimizi ifade ediyoruz. Üreterek kazanan bir Pamukkale modelimiz hazır. Bizim olanı birlikte yönetmek için sizlerin desteğini almaya geldik" dedi. Divarcı'nın konuşmaları pazar esnafı tarafından da coşku ile karşılandı. Pek çok üretici "Bizi dinleyen, sorunlarımıza çözüm sunan Ahmet Divarcı'ya sonsuz destek vereceğiz" şeklinde konuşarak alkışlarla tezahürat yaptı.

Vatandaştan Yoğun İlgi

Pazar esnafının yanı sıra alışveriş yapan vatandaşın Divarcı'ya ilgisi de görülmeye değerdi. 7'den 70'e pek çok kişi Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'nın yanına geldi. Kimi fotoğraf çektirmek isterken kimi de yaşadıkları bölgelerle ilgili taleplerini iletti. Vatandaşın ilgisi karşısında Başkan Adayı Divarcı da; "Biz sözleri tutmayan başkanlardan olmayacağız. Değişmez ve birinci kuralımız kimseyi kandırmayacağız. Pamukkale'de ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız” açıklamalarında bulundu.