AKSARAY (İGFA) - Aksaray Spor Salonu’nda yapılan AK Parti Aksaray 7’nci Olağan Genel Kurulu’nda 12 Eylül 2017’den bu yana il başkanlığını yürüten Hüseyin Altınsoy, tek aday olarak gösterildi.

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçmiş dönem milletvekilleri Ahmet Yaşar, Ali Rıza Alaboyun, Nevzat Palta, Mustafa Serdengeçti, geçmiş dönem belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir il başkanları, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisi’nin il başkanları,  AK Parti Aksaray geçmiş dönem il başkanları Şaban Bostan, Fatih Yıldırıcı, Latif Ağır, Abdülkadir Karatay ile kadın, gençlik kolları, ilçe, belde ve köy ile mahalle temsilcileri katılım gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dava adamı olduğunu söyledi. Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde yaşanan terör saldırısına tepki gösteren Özhaseki, “Doğuda başlattıkları çukur eylemleri, döneminde o bölgelerde görev yaptım. Bir yılda 30 bin den fazla ev yaptık. 13 kardeşimizi katleden namussuzlar bu evlere giremeyeceksiniz” dedi.

Mehmet Özhaseki, "2013'te 4 ağacı bahane ederek Gezi olayları başlattılar. Gezi olayları başladığında Türkiye'de faiz yüzde 5'e düşmüştü. Çok büyük yatırımlar yapıyorduk. Kalkınma hızımız dünyada ilk 3 içindeydi. O ağaçlar yüzünden başlatılan hareket sonrasında birçok kötülüklerin kapısını açmış oldu. 17-25 Aralık süreci ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi" diye konuştu.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti’nin yenilik partisi olduğunu söylerken, milletvekili İlknur İnceöz de milletin Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hizmetlerin en güzelini aldığını kaydetti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, kente yakışan hizmetleri yaptıklarını kaydetti.

AK Parti il başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Altınsoy da kendisine bu görevi yeniden veren AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilatlara teşekkür ederken, yeni seçilen arkadaşlarına başarılar diledi.