AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’i ziyaret eden Gökhan Akbulut ve yönetimi; Başkan Filiz’e görevinde başarılar diledi. Kendileriyle çalışacakları için çok mutlu olduklarını belirten Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut; “ Ülkemiz hassas bir süreçten geçiyor. Bu süreçte herkese önemli görevler düşüyor. Önümüzde önemli bir seçim var. Makamımızın sorumluluğunun bilincindeyiz. Gençler olarak çok çalışmalı önemli katkılar koymalıyız. AK Parti Gençlik Kollarına çok iş düşüyor. Bizim burada girmediğimiz sokak ve köşe bırakmamamız lazım. Bizler, genç nüfusumuza dokunup onların derdini dinleyip dertlerine hemhal olmamız gerekiyor. Bu süreçte ve bundan sonra beraber çalışacağımız Başkanım Necip Filiz’e başarılar diliyor, her daim iri, diri, bir ve beraber olduğumuzu ve seçimlerde gençlik kolları olarak farkımızı göstereceğimizi belirtiyorum” diye konuştu.

Gençlere güvendiğini söyleyen Başkan Filiz; Gençlerin başkanların arkasındaki gizli güç olduğuna da dikkat çekerek, gençlik kolları başkanına ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 “Bizim için gençler, siyasetin heyecanıdır, dinamizmidir, siyasetin asil ve coşkulu damarıdır” diyen Filiz; “Hiçbir faaliyet, hiçbir toplantı gençlerin gözündeki ışığa ve umuda şahit olmak kadar, o umut ve ışığı artırmaya vesile olmak kadar mutluluk vermiyor. Siz gençler, aydınlık yarınların umut meşalelerini taşıyorsunuz. Bizim siyasetten muradımız istiklal ruhunu istikbale taşımaktır. Bu felsefe en çok da gençliğimiz tarafından AK Parti gençliği tarafından paylaşılmış ve sahiplenilmiştir. Büyük medeniyetimizin büyük davasını omuzlarında hisseden siz genç kardeşlerim. Biliyorum ki her gün kendinizi yenileyerek yüreklerinizi aşkla heyecanla dolduruyorsunuz. Sizler, mazinin mirasçıları, geleceğin kılavuzları, liderlerisiniz. Size daima güvendik; daima güvenmeye devam edeceğiz. Büyük Mütefekkir Necip Fazıl’ın da dediği gibi: ‘Zaman bendedir ve mekân bana emanettir şuurunda bir gençlik.’ İşte sizi böyle görüyorum. Allah yolumuzu açık etsin. Önümüzdeki seçim sürecinde sizlere güveniyor ve fedakar bir çalışma bekliyorum ” diye ifade etti.