AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin terör örgütü PKK’nın beslendiği Kandil bataklığını kurutmaya kararlı olduğunu söyledi. PKK, PYD, YPG gibi terör örgütlerinin Türkiye’nin karşısına çıkarılan piyonlar olduğunu vurgulayan Milletvekili Şahin Tin, “Biz aslında emperyalizmle, Siyonizmle mücadele ediyoruz. Yıllarca Doğu ve Güneydoğu’da, sonrasında Irak’ın kuzeyinde, Afrin’de değişik isimlerle karşımıza bu hain şebekeyi çıkardılar. Arkalarında kim olursa olsun, bunların kökünü kazıyacağız” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çameli ilçesinde esnafları ziyaret etti, belediye parkında ve İmamlar mahallesi ile Belevi mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretleri esnasında vatandaşlara hitap eden Milletvekili Şahin Tin, terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyonlar hakkında kararlılık mesajı verdi.

KANDİL BATAKLIĞINI KURUTACAĞIZ!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in gündeminde Kandil’e operasyon hazırlıkları ve terörle mücadele vardı. Türkiye’nin terörün kaynağı olan Kandil bataklığını kurutmaya, o bölgeyi teröristlerden temizlemeye kararlı olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin, “Cerabrus’u, Afrin’i ‘Zeytin Dalı’ ve ‘Fırat Kalkanı’ harekâtı ile nasıl başlarına geçirdiysek, oraları terör örgütlerinden nasıl temizlediysek, kahraman ordumuz Kandil’de de bu ihanet şebekesine haddini bildirecek, yok edecektir. Türkiye’nin başına musallat edilen bu örgütün sonu gelmiştir. Artık Doğu ve Güneydoğu illerimizde etkinliğini iyice kaybetmiştir. Yıllarca kandırdıkları Kürt kardeşlerimiz, bunların kimlerin maşası olduğunu görmüştür. Artık bölge halkından da destek göremeyen örgüt, sınır ötesinde Türkiye düşmanlarının kucağında varlık mücadelesi vermektedir. Hükümetimiz kararlıdır. Nasıl bir gece ansızın Cerablus’a,Afrin’e girdiysek, Kandil’de de hainlerin tepesine bineceğiz” dedi.

“HEPSİ EMPERYALİZM VE SİYONİZMİN UŞAĞI”

Türkiye’nin terör örgütü ve uzantıları üzerinden yıllardır emperyalizmle ve Siyonizmle mücadele ettiğine vurgulayan Milletvekili Şahin Tin, “Biz bunların ağababalarını biliyoruz. Hele son dönemde, bunların koruyucusu olduklarını iyice açık ettiler. Artık coğrafyamızda kartlar açık oynanmaktadır. Herkes niyetini açık şekilde ortaya koymuştur. Bölgemizdeki mücadele hak ile batılın mücadelesidir. Emperyalizmin, Siyonizmin uşakları kimi zaman PKK, kimi zaman PYD, kimi zaman YPG, kimi zaman da DEAŞ olarak karşımıza çıkmaktadır. Hepsinin kaynağı bellidir” diye konuştu.

“AK PARTİ’Yİ ENGEL OLARAK GÖRÜYORLAR”

Türkiye’nin sınırlarında böylesine oyunlar tezgâhlanırken, iktidarda milli ve oyunların farkında olan bir yönetimin bulunmasının ülkemizin bekası açısından hayati önem taşıdığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “AK Parti iktidarı, son dönemde emperyalizmin, Siyonizmin planlarının farkında olduğunu ve gerçekleşmesine müsaade etmeyeceğini ortaya koymuştur. Bu nedenle Türkiye’yi AK Parti’nin yönetmesini istemiyorlar. Döviz kurlarındaki operasyon, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının maksatlı şekilde kredi notumuzu düşürmeleri, ülke ekonomisinde sorun varmış gibi göstermeye çalışmaları, AK Parti iktidarını emellerinin önündeki en büyük engel olarak görmelerinin sonucudur. Her türlü enstrümanı kullanarak saldırıyorlar. Ama başaramayacaklar. Halkımız, bütün oyunların farkındadır ve AK Parti’ye, Cumhur İttifakı’na, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’asonuna kadar sahip çıkacaktır” dedi.