AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çardak ilçesine bağlı Söğüt, Beylerli ve Çaltı Mahallesi ile başta Bozkurt ilçe merkezi olmak üzere Tutluca ve Avdan Mahallelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Milletvekili Şahin Tin, buralarda hemşehrilerine seslendi. Şahin Tin; “Milletimizin sevgisine mazhar olmak her partiye nasip olmaz. Çok şükür AK Parti olarak bizler milletimizin gönlünde yeri olan bir hareketiz. Gerçekleştirdiğimiz Çardak ve Bozkurt ilçe ziyaretlerimizde hemşehrilerimiz, hizmet etmenin ne kadar kıymetli olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattı. AK Parti olarak Çardak İlçemize ve her türlü zorluğa rağmen Bozkurt ilçemize güzel hizmetler yaptık. İnşallah milletimizin desteğiyle 31 Mart tarihinden sonra daha iyisini ve daha güzelini yapmanın derdinde olacağız” dedi.

“ÇARDAK’IN CUMHUR İTTİFAKINA GÜVENİ TAM”

Çardak ilçe ziyaretinde yaptığı konuşmasında “Çardak İlçemizde taşlar yerine oturuyor” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Bizler AK Parti iktidarları olarak Türkiye’nin başını hiçbir zaman yere eğdirmedik. Eski Türkiye’nin izlerini silerek yeni gelişmiş ve hızla büyüyen bir Türkiye hikâyesini yeniden yazdık. Hakk’ı ve hakikati daha gür bir sesle ve daha güçlü bir eda ile ifade etmekten hiçbir zaman geri durmadık. 17 yıldır gece-gündüz dur durak bilmeden çalıştık. Eşi benzeri görülmemiş hizmetleri milletimizin emrine sunarak farkımızı ortaya koyduk. AK Parti’nin şehircilik anlayışını Türkiye genelinde yaygınlaştırdık. Şehirlerimizi ve ilçelerimizi kısacası tüm yerleşim yerlerimizi yeniden imar ettik. Çardak ilçemiz de iktidarımızın yaptığı hizmetlerden üzerine düşen payı her daim almıştır, bundan sonra da bizler var oldukça almaya devam edecektir. Çardaklı kardeşlerimiz bu anlamda kararını vermişler. Tevazu, samimiyet ve gayretle memleket işi gönül işi diyerek yeni hizmet destanları yazmak için yola koyulan Cumhur İttifakı AK Parti Çardak Belediye Başkan Adayımız Hüsnü Yılmaz kardeşimize gerekli desteği verme konusunda kararlılar. İnşallah 31 Mart’ta Çardak bir destan yazacak ve hizmetin kapılarını sonuna kadar açacak” dedi.

“BOZKURT’UN MAKÛS TALİHİ DEĞİŞECEK”

Çardak ilçe ziyaretinin ardından Bozkurt ilçesine bağlı Tutluca ve Avdan Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Şahin Tin daha sonra Bozkurt ilçe merkezinde vatandaşlara hitap etti. Milletvekili Şahin Tin burada yaptığı konuşmasında; “Bizler milletimizin ferasetine sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah 31 Mart’ta milletimiz Cumhur İttifakından yana oyunu verecek ve Bozkurt’un makûs talihini değiştirecektir. Bozkurt ilçemiz CHP’li yerel yönetici zamanında çok geride kaldı, hizmetlerden yoksun bırakıldı. AK Parti ile başlayan belediyecilik anlayışı CHP’nin Bozkurt’ta yerel yönetimlerde iktidar olmasıyla birlikte çalışmalarımız sekteye uğradı. Her şeye rağmen biz yine de burada bulunan vatandaşlarımıza AK Parti iktidarı olarak her ne yapılması gerekiyorsa yapmanın derdinde olduk. Pamukkale Üniversitesi Yüksekokulu başta olmak üzere daha birçok önemli yatırımı Bozkurt ilçemize kazandırdık. İnşallah belediyecilik konusunda da yeniden başarılı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. 31 Mart sonrası Cumhur İttifakı AK Parti Bozkurt Belediye Başkan Adayımız Hamdi Cin kardeşimiz ile birlikte yepyeni bir Bozkurt’u inşa ederek yarınlara daha sağlam ve emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.