Merkezefendi Belediye Başkanlığına adım adım yaklaşan Şeniz Doğan’ın seçim çalışmaları hızla sürüyor. Doğan, gece gündüz sokakta esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Doğan, akşam saatlerinde miting, toplantı ve ev ziyaretleriyle seçmene dokunmaya çalışıyor.

ANNE VE BABASI DA EŞLİK ETTİ

Doğan, geçtiğimiz akşam babasının 15 yıl Belediye Başkanlığı yaptığı çocukluğu ve gençliğini geçirdiği Karahallılılarla bir araya geldi. Denizli Karahallılılar Derneği üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Doğan’a babası Nihat Süzek ve annesi Müesser Süzek de eşlik etti. Milletvekilleri Kazım Arslan, Teoman Sancar ve meclis üyelerinin de neredeyse tam kadro ile katıldığı buluşma duygu dolu anlara sahne oldu.

“KENDİMİ SİZE EMANET EDİYORUM” DEDİ

Buluşma nedeniyle Denizli’de yaşamayan Karahallılı ailelerin bile onçca yolu teperek toplantıya geldiklerini gören Şeniz Doğan, kendisine verilen muhteşem destek için, “Sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Çocukluğumu gençliğimi geçirdik Karahallı’daki arkadaşlarım, komşularımız, sınıf arkadaşlarım, çok sevdiğim isimleri bir arada yıllar sonra görmenin mutluluğunu tarif edemem. Desteğinizi bekliyorum. Yalnızca oyunuzla değil mahallenizdeki, sokağınızdaki komşularınızı da benim için ikna ederek destek vermenizi istiyorum. Kendimi size emanet ediyorum” diye konuştu.

BABASINI MİKROFANA ÇAĞIRDI

Teoman Sancar ve Kazım Arslan’ın da konuşmalar yaparak destek verdiği CHP Merkezfendi Belediye Başkan Adayı Doğan, konuşmaların ardından tek tek belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı. Karahallıların dakikalarca alkışlayarak onure ettiği Doğan, son olarak babası Karahallının 3 dönem başkanlık yapan efsane Belediye Başkanı Nihat Süzek’i yanına çağırdı.

USTA SİYASETÇİDEN MUTLULUK GÖZYAŞLARI

Mikrofonu alarak duygularını anlatmaya çalışan usta siyasetçi Süzek, “15 yıl başkanlık yaptım. Hiç böyle olmamıştım. Konuşmakta zorlanıyorum” sözleriyle başladı konuşmasına. Kelimelerin güçlükle ağzından çıktığı gözlenen Süzek, göz yaşlarına da hakim olamadı. Süzek, kısa bir süre sonra Merkezfendi Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmak üzere olan kızına verilen destekten dolayı teşekkür etti. Süzek’in duygu yüklü konuşması Karahallılılara da zor anlar yaşattı.

LOZAN CADDESİ’NDE EN BÜYÜK SORUN ÇÖP

Şeniz Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Lozan Caddesi ve çevresindeki esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların sorun ve şikayetlerini dinleyen Şeniz Doğan, projelerini anlatıp destek istedi. Doğan’ı ilgi ile karşılayan esnaf ve mahalle sakinleri, caddede çöp konteynırı olmadığı için çöplerin sokağa atıldığından şikayet ederek, kötü görüntü ve kokudan rahatsız olduklarını söylediler. Sorunun seçimlerin hemen ardından çözüleceğine dair söz veren Doğan, temel belediyecilik hizmetlerinde bile sorun yaşanıyor olmasının Merkezefendi’ye yakışmadığını dile getirdi. Doğan, Merkezefendi İlçesi’nde cadde ve sokakların ilçe vizyonuna yakışır şekilde düzenleneceğini, tertemiz bir Merkezefendi için çalışacaklarını belirterek, destek istedi.

İŞÇİ KADINLARIN “ŞENİZ DOĞAN” HEYECANI

Şeniz Doğan, daha sonra Çizgi Tekstil’i ziyaret etti. Fabrikada çalışan kadınlara projelerini anlatan Şeniz Doğan, destek istedi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Doğan’a işçi kadınların ilgisi görülmeye değerdi.  Dar gelirli çalışan kadınlar için 24 saat açık ücretsiz kreş projesinden bahseden, çocukları için güvenli parklar yapacaklarını belirten Doğan, kreşlerin çalışan kadınların yoğunlukta olduğu mahallelerde seçimden hemen sonra hizmete gireceğini söyledi. Doğan “Merkezefendili kadınlar çalışkandır. Üreten, çalışan, emek veren kadınlarımızın çocukları nedeni ile eve kapanmasını istemiyoruz. 24 saat esası ile hizmet verecek olan kreşlerimiz sayesinde kadınlarımız çalışacak, üretecek ve Merkezefendi’nin yüzü gülecek” dedi.