Türkiye’de akaryakıta üç günde, üç kez zam geldiğini belirten CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Cahit Özkan bu söylemlerine kendisi dahi inanmıyor. Ne yiyor ne içiyor çok merak ediyorum. Cahit Özkan ile el ele verelim, onun istediği yere gidelim vatandaşı dinleyelim. Avrupa ya gidelim. Oradaki insanlarla konuşalım. Eğer olay Cahit Özkan’ın dediği gibi ise ben siyaseti bırakmaya hazırım. Eğer değil ise Cahit Özkan istifa edecek mi? İstifa da bir erdemdir. Hodri meydan” diye konuştu.

“KARGALAR BİLE GÜLER”

Türkiye’de halkın her geçen gün yoksullaştığını ve vatandaşın alım gücünün düştüğünü ifade eden Çavuşoğlu, “Türkiye Cahit Özkan’a inanmıyor. Özkan, konuşmaları ile insanlarla alay ediyor. Cahit Özkan’a birileri dur demeli. AKP Milletvekili Özkan, emeği ile geçinen insanların ne halde olduğunu görmek istemiyor.  Her gün akaryakıt istasyonlarında benzin ve mazot kuyrukları oluşuyor. Cahit Özkan bunları görmezden gelip, akaryakıtı en ucuza satan ülkenin Türkiye olduğunu söyleyerek işin içinden sıyrılmaya çalışıyor. Özkan’ın söylediklerine kargalar bile güler. Ey Cahit Özkan algı yaratma. Türkiye’de bile deyim oldu artık Cahit Cahit konuşma” diye konuştu.

“YENİ ZAM KAPIDA”

Pazartesi gecesi litrede motorine 1 lira 44 kuruş, benzine 57 kuruş zam gelmesi beklendiğini dikkat çeken Çavuşoğlu, “Böylece akaryakıta üst üste dört iş günü zam gelmiş olacak. Cahit Özkan neyin kafasını yaşıyor? Türkiye zam cenneti oldu. Ülkemiz her geçen gün kaosa sürükleniyor. Yeter artık. Yalanlarınız ile halkı kandırmayın. Yönetemiyorsunuz” diye konuştu.