Türkiye Değişim Partisi Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan Genel Başkan Sarıgül'ün Cumhuriyet Bayramı'nda 81 ilin içinde Denizli'yi tercih etmesinin, teşkilat açısından gurur verici bir gelişme olduğunu ifade etti. Başkan Sarıhan "Herkes bilir ki Sayın Genel Başkanımız protokolle halk arasında tercihini her zaman halktan yana kullanmıştır. Kırmızı halılı resepsiyonları değil, Denizlimizin sokaklarını tercih eden Sayın Genel Başkanıma teşkilatım ve hemşehrilerim adına teşekkürü borç biliyorum." dedi.

Siyasette ezber bozan yaklaşımlar ortaya koyan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda tercihini Denizli'den yana kullandı. Genel Başkan Sarıgül'ün bu kararı TDP Denizli Teşkilatı'nda sevinçle karşılanırken, parti kulislerinde bu tercihin sebebinin Sarıgül'ün Denizli'yi başarılı ve hazır bir teşkilat olarak değerlendirdiği yönünde yorumlandı.

SIRADIŞI BİR PROGRAM

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün programının detayları belli oldu. Güne sıcak hava balonuyla Pamukkale semalarına yükselerek başlayacak olan Sarıgül, balonda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Esnafları ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edecek olam Mustafa Sarıgül'ün ziyaret programının son durağı Denizlispor olacak.