İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, son dönemde artan koronavirüs vakalarına kayıtsız kalmadı. Yeni normal dönem ile artan koronavirüs vakaları sonrasında hükümetin neden hala tam kapanmayı uygulamamakta ısrar etmesinin nedenini sordu. Denizli’de ki siyasi parti temsilcilerine sosyal medyadan çağrı yapan Akışık, “Gelin birlik olalım ortak bir beyanat verelim. Tam kapanma elzem oldu” diyerek koronavirüs’ün artık ciddiye alınmasını istedi. Raziye Akışık’ın son gönderilerinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara baş sağlığı ve taziye mesajlarının yoğunlukta olduğu görüldü.

Akışık sosyal medya hesabından yayınladığı gönderide, “Son günlerde yaptığımız paylaşımlar, Covid-19’dan dolayı baş sağlığı ve geçmiş olsun paylaşımları... Bulaşın ve ölümün daha da arttığı bu günlerde hükümet tam kapanmayı hâlâ uygulamamakta ısrar ediyor.

Denizli’de ki siyasi parti başkanlarına sesleniyorum,

Buradan Denizli’de ki tüm siyasi parti il başkanlarına sesleniyorum. Gelin hep birlikte ortak bir beyanat verelim. Tam kapanma elzem oldu. Görünüyor ki virüs vardiya falan gözetmiyor. Öyle akşam 20:00 sabah 10,:00 arası falan hikaye. Hükümetten tam kapanma istiyoruz” açıklamasını yaptı.