Seçimden seçime değil her daim muhtarlarla bir araya geldiklerini, kimi zaman muhtarları mahallelerinde ziyaret ettiklerini kimi zamanda makamında misafir ederek kendilerini dinlediklerini söyleyen Başkan Filiz: “Her daim hizmet odaklı siyaset yapıyoruz. Mahallerimizde herhangi bir sorun, istek ve önerileri var mı her zaman dirsek teması halindeyiz. Vatandaşlarımızla aramızdaki en önemli bağlardan biri olan muhtarlarımız bizler için önemli” diye konuştu.

Değirmenönü, Karaman, Akkonak, Merkezefendi, Muratdede, Saraylar, Sevindik, Eskihisar, Bozburun, Zafer, Akçeşme, Gümüşçay, Şemikler ve Hacıeyüplü mahallelerini ve mahalle muhtarlarını ziyaret eden Başkan Filiz, “Muhtarlık müessesesi, özellikle bizim toplumumuz için tarihten beri çok önemli bir müessesedir. Mahallelerde halkla devlet kurumları ve belediyeler arasında köprü olurlar. Hizmetlerin yerine ulaştırılması ve aksamaması için kendilerine çok görev düşüyor.Belediyelerimiz geçtiğimiz yıllarda çok güzel işlere imza attılar. Atmaya da devam ediyorlar. Ancak biliyoruz ki mahallelerimizde gözden kaçan, eksik kalan bazı hizmetler olabilir. Yaptığımız ziyaretlerle bazen bizzat vatandaşlarımızdan eksiklikleri, sorunları ve talepleri dinleyip bunlara çözüm buluyoruz. Vatandaşlarımızın yanı sıra bazen de muhtarlarımızla yaptığımız İstişarelerimiz neticesinde, yapılması gerekenleri ilgili yerlere iletiyoruz” dedi.

Değirmenönü Mahalle Muhtarı İlhan Şen, Karaman Mahalle Muhtarı Şükrü Özuysal, Akkonak Mahalle Muhtarı Süleyman Bozdoğanlı, Merkezefendi Mahalle Muhtarı Adem Korkmaz , Muratdede Mahalle Muhtarı Adnan Kuloğlu, Saraylar Mahalle Muhtarı Mustafa Sözgen, Sevindik Mahalle Muhtarı Yaşar Beşparmakkaya,  Eskihisar Mahalle Muhtarı Ramazan Özkul, Bozburun Mahalle Muhtarı Kadir Yıldız, Zafer Mahalle Muhtarı Raşit Şenocak, Akçeşme Mahalle Muhtarı Şaban Heybeli,  Gümüşçay Mahalle Muhtarı Ali Kartal, Şemikler Mahalle Muhtarı Ali Kuş ve  Hacıeyüplü Mahalle Muhtarı Burhan Köksal ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek taleplerini ilettiler.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ile birlikte Merkezefendi mahallesine Büyükşehir Belediyesinin kazandırmış olduğu Sağlık Ocağını da ziyaret edip vatandaşlarla sohbet ederek sağlıklı günler diledi.