CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan’ın,  Merkezefendi Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Denizli CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Denizli Milletvekilleri Gülizar Biçer karaca, Teoman Sancar, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik başta olmak üzere çok sayıda partili ve Merkezefendili katıldı.

“MUTLU İNSANLARIN ŞEHRİ OLACAK”

İl Başkanı Mahir Akbaba ve Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, yaptıkları konuşmalarda alandaki coşkuyu gördüklerinde Merkezefendi’de 31 Mart’ta halkın teveccühü ile  Belediye Başkanı Şeniz Süzek Doğan olacağını ve yeni bir dönemle ilçenin huzurlu, mutlu insanların şehri olacak vizyon bir kente dönüşeceğini söyledi. Seçim Koordinasyon Merkezinin hayırlı olmasını diledi.

“ORTAK AKIL VE BİRLİKTELİKLE YENİ BİR DENİZLİ OLUŞTURACAĞIZ”

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ise, kurulan ittifakla Denizli’nin hak etiği yönetime kavuşup, sıkıntılarından bir bir arınacağına vurgu  yaparak, “Şeniz hanımı ben bugünden Merkezefendi’nin Belediye Başkanı olduğuna inanıyorum. İnşallah bu birliktelik ve ortak akıl, ortak çalışmayla Denizlimiz 31 Mart gecesi ilçelerinden Büyükşehire kadar AK Parti zihniyetinden ve ortaya çıkardığı olumsuzluklardan arınacaktır. Biz hep birlikte gece gündüz demeden, üstlendiğimiz görevin sonucundan aydınlığa uzanacak bir Denizli’yi oluşturmak için çalışmaya aralıksız devam edeceğiz” dedi.

“MERKEZEFENDİ’YE KADIN ELİ DEĞECEK”

Alkışlar ve tezahüratlar arasında konuşmasına başlayan CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan ise, “Genel seçimlere 77 gün kaldı. Açmış olduğumuz ofisimizde tek tek bir bardak sıcak çay eşliğinde vatandaşlarımıza hayallerimizi ve projelerimizi anlatacağız. Hem de gönül köprülerini burada kurmak için bu binayı sizin hizmetinize sunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah 31 Mart akşamı Merkezefendili hemşehrilerimizin yüzünü güldürürüz. İlçemizde vatandaşımız yorgun, mutsuz, huzursuz. Ben gecemi gündüzüme katarak 7 gün 24 saat canla başla 31 Mart akşamına kadar çalışacağıma söz veriyorum. Ülkemizde kadın nüfusu 40 milyonun üzerinde ancak şu ana kadar üzülerek söylüyorum sadece 119 kadın belediye başkanı vatandaşımıza hizmet etme şansı buldu. İnşallah ilçemize 31 Mart akşamı kadın eli değecek ve 120 kadın belediye başkanı sayenizde ben olacağım. Birlikte ve el ele, omuz omuza, gönül gönüle çalışacağız. Özellikle sosyal projelerimiz sayesinde Türkiye şehirlerini kucaklayacağız. Yapısal projelerimizle de Merkezefendimiz vizyon bir ilçe olacak. Asla ayrımcılık, ötekileştirme, yandaşlık, kayırmaca olmayacak. Merkezefendi belediyesi şeffaf bir şekilde ortak akıl birliğiyle yönetilecek. 31 Mart akşamına kadar kadın erkek, yaşlı genç demeden sizin çalışmalarınızla Merkezefendi Belediyesini birlikte kazanacağız ve sonrasında da birlikte yöneteceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Merkezefendi ilçesinde yaşayan vatandaşlarla Şeniz Süzek Doğan hep birlikte kurdeleyi keserek Seçim Ofisinin açılışını gerçekleştirdi.