Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın düzenlediği Gençlik Kurultayı'na Denizli'den de çok sayıda katılım bekleniyor. Alperen Ocakları Denizli il başkanı Mustafa Uçan tüm Denizli halkını birlik olmaya Ankara'ya gitmek için davet etti.

“MUHSİN BAŞKANIMIZIN YOLUNDA, HAK YOLDA BİRLİKTE OLALIM”

Gençlik Kurultayı hakkında açıklamalarda bulunan Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan," Genel merkezimizin düzenlediği kurultayımız inşallah bu pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek. Denizli’mizden rekor katılım bekliyoruz. Allah nasip ederse pazar günü Müftü Ahmet Hulusi Efendi'nin torunları olarak Ankara'ya bir gidiyoruz. Biz hep birlikte bu vatanın evladıyız. Nizam-ı Alem davamızda dirilişin ve Muhsin Başkanımızın yolunda birlikteliğimizin yegane sembolü olan bu kurultayımızda Muhsin Yazıcıoğlu'na yaraşır şekilde gideceğiz” dedi.

28 Kasım Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek olan Alperen Ocakları Gençlik Kurultayı için Denizlili Alperenler yola çıkıyor. Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Uçan,

“İLÇELERDEN SERVİS VAR”

Cumartesi gecesi yola çıkacaklarını ifade eden Uçan, “Cumartesi günü saat 00.00'da Allah'ın izniyle Ankara'ya hareket ediyoruz. İlçelerimiz için ise saat 22.00'de servisler kalkacaktır. Delikliçınar Meydanı’nda toplanılarak konvoy halinde 24.00'de yola çıkacağız. Rabbim bu yolda bizleri muvaffak eylesin. Tüm Denizlili halkımızı birlik olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

28 Kasım Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek olan Alperen Ocakları Gençlik Kurultayı için Denizlili Alperenler yola çıkıyor. Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Uçan,

“KATILIM ÜCRETSİZ”

Her Alperen'in abisi ve kardeşi olduğunu vurgulayan Uçan," Biz Alperenler birbirimizin öz kardeşiyiz.  Bu etkinliğimize katılım, yol boyu ikramlar ve tüm öğün yemekleri tamamen ücretsizdir. Bu şölende bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Şimdi Birlik olup hep birlikte yürümek gerek.  553 232 51 59 numaralı telefondan herkes bilgi alabilir. Herkesin katılması bizleri Muhsin Başkanımızın davasını güçlendirecektir. Haydi Denizli’m bizimle yürü” şeklinde konuştu.