Cumhur ittifakı Merkezefendi Belediye Meclisi 1. Sıra Üyesi adayı Ebru Leman Kalkan, Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu birlikte katıldıkları Denizli Sanayi Odası'nın meclis toplantısının ardından yaptığı değerlendirmede, seçim gezilerine dair önemli tespitlerde bulundu.

İlçe halkının gerek belediyecilik anlayışı ve gerekse de yapılan hizmetlerden memnun olduğunu anlatan Kalkan, memnuniyetin sandığa yansıyacağına olan inancını dile getirdi. Belediye meclisi üyesi adaylarının ilçeyi karış karış gezdiğini ve günde binlerce insanla temas kurduğunu ifade eden Kalkan, “Gezilerimizin en önemli noktalarından biri olan ekonomimizin can damarını oluşturan iş dünyası temsilcilerinin bulunduğu Denizli Sanayi Odası'nın meclis toplantısına katıldık. Muhammet Subaşıoğlu başkanımızın 2019-2024 dönemimizde ilçemize kazandırdığı projeleri iş dünyasına anlattık. Gelecek dönem için neler yapabiliriz onu konuştuk. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci nezdinde meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. İlçemizde yaşayan insanlar kadar iş dünyanın da hayata geçirilen projelerden son derece memnun olduğunu yaptığımız temaslarda görüyoruz” dedi.

“BU İTTİFAK CUMHURUN İTTİFAKIDIR”

Ziyaretlerde ittifak ortakları olan Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ülke bakısı için bir araya geldiklerini anlattıklarını kaydeden Kalkan, “Bütün dünyanın ve orta doğuda hesapları olan dost görünümlü ülkelerin toprağımızda gözü olduğu defaten gördük. 15 Temmuz hain darbe girişimi bunun son örneğidir. Biz buna karşı dik durarak, vatanımızın ve milletimizin bekasını düşündüğümüz için bir aradayız. Bu ittifak cumhurun ittifakıdır. Türk milletinin ruhunu en iyi yansıtan ittifaktır” dedi.