Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Süzek Doğan, önümüzdeki pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan eğilim yoklaması hakkında açıklamalarda bulundu.

“EĞİLİM YOKLAMASI ŞENLİK HAVASINDA GEÇECEK”

“23 Aralık Pazar günü eğilim yoklaması olacak, heyecanla aday adayı arkadaşlarımızla çalışmamız devam ediyor” diyen Doğan, “Demokrasi taraftarı olduğum için sandık taraftarıyım da. Muhakkak ön seçim ve eğilim yoklaması olması gerektiğini her mecrada belirtmiştim. Genel merkezin takdiri de var. Genel seçimlerde süreç çok kısa olduğu için yapılamamıştı. Mutluyuz, eğilim yoklamasının Denizli’ye ve Merkezefendi’ye dinamizm kazandıracağına inanıyorum. Çıkacak arkadaşımız başkan adayımızdır. Halk anketi yapıldı. İstanbul’dan bir heyet geldi. Merkezefendi gibi nüfusun yüksek olduğu bir ilçede eğilim yoklaması kararı alındı. 1940 üyemiz var. Eğilim yoklaması şenlik havasında geçecek. Üyelerden gelen yorumlar çok uyumlu ve 2019 seçimlerinde de  bu eğilim yoklamasının olumlu olacağına inanıyorum. Bizim hedefimiz 2019 yılında Merkezefendi Belediyesi’ni Cumhuriyet Halk Partili yapmak. Partililerimizi sandığa davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“SEÇİMİ KAZANMANIN VE KAYBETMENİN NE OLDUĞUNU BİLİYORUM”

Bu sürecin kendisine zor gelmediğine değinen Doğan, “Siyasetin içerisinde olan bir aileden geliyorum. Seçim kazanmanın ve seçim kaybetmenin ne olduğunu biliyorum. Merkezefendi ve Denizli için yapmak istediklerim var. Eşim ve ailemin desteği çok kolaylaştırıyor. Akşam geç saatlerde eve gidiyorum. Bana neler yaptığımı sorduklarında ‘Bugün az çalışmışsın, daha çok çalışmalısın’ sözleri ile destek oluyorlar. Eşimde avukat, artık dosyalarım ona emanet. Artık seçim için daha çok çalışıyorum” dedi.

İKİ BAŞKANI KENDİSİNE ÖRNEK ALIYOR

Kendisine örnek aldığı iki büyükşehir belediye başkanı olduğunu anlatan Doğan, “Büyükerşen hocamızı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’nu çok beğeniyorum. İnanılmaz projeler gerçekleştirdiler. Belediyeye çok maliyet yaratmadan harika işler çıkardılar” dedi.

Son olarak Denizlili seçmenlere seslenen Doğan, “Merkezefendi’ye yeni bir çehre kazandıracağız. İlçede yaşayanların yüzü gülecek ve ayrıcalıkları olacak” dedi.