Bu yıl CHP tarafından düzenlenen gençlik kampına gençlerin ilgisi yoğun oldu. 7 Haziran’da geçirdiği rahatsızlık geçirerek vefat eden Denizli’nin duayen siyasetçilerinden Kazım Arslan’ın isminin verildiği kampa CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekili Teoman Sancar, önceki dönem İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi de katıldı. Gençlere tecrübelerini aktaran milletvekilleri kampta gençlere adalet vurgusu yaptı.

“KUMPASLAR YAŞANMAMASI İÇİN GENÇLERİN MÜCADELESİ ÖNEMLİ”

Milletvekili Dursun Çiçek Fetullahçı Terör Örgütü tarafından kumpasa uğradığını belirterek, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çünkü sizler bu ülkenin sahipsiz olmadığının kanıtısınız. Ben FETÖ terör örgütünün ve destekçilerinin kurduğu kumpasla hakkında onlarca dava açılıp ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmiş Mustafa Kemal'in askeriyim. Şahsıma ve Atatürkçülere kurulan kumpas çöktü ama adalet sistemimiz hala sorunlarla boğuşuyor. Böyle olayların yeniden yaşanmaması için gençler ve kadınlar verdikleri mücadele yolumuzu aydınlatacaktır" dedi.

Denizli'de ilk defa Gençlik Kolları olarak çadır kampı yaptıklarını belirten CHP Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, ‘‘81 ilden arkadaşlarımız geldi. 170-180 adet çadırımızla beraber gençlerimiz var, eğitimler yapıldı. Çok güzel ve tam verimli bir kamp geçti. Sosyal demokrasi eğitimi, drama dersleri, kuantum 4 bilgi toplumunda tutum gibi eğitimlerin yanı sıra, unuttuğumuz mendil kapmaca yarışları gibi oyunlar oynayarak muhteşem bir kamp geçirdik. Kampın en büyük kazanımı dostluk oldu. Hep birlikte yaşamayı, birlikte hareket etmeyi, kardeşliği pekiştirdik" ifadelerini kullandı.

Denizli CHP Gençlik Kolları Başkanı Tuncay Odabaşıoğlu da eğitimlerin verimli geçtiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. CHP Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altunöz de bu kampı geleneksel hale getireceklerini söyledi. Kampa katılan gençlere katılım belgesi verildi. Kampın sonunda yapılan Ozan Ozanca konseriyle gençler doyasıya eğlendi. Kampta Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, İl Başkanı Mahir Akbaba gençler ile bir araya geldi.