Ocak Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu ve yönetimi MHP Genel Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğinin ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.  Ocak Başkanı Hisarlıoğlu, Genel Başkan Bahçeli’ye, Denizli Ülkü Ocaklarının faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Bahçeli, Ocak yönetimine teşekkür etti.

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu yaptığı açıklamada, “Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Dr. Sinan Ateş ve İl-İlçe Ocak Başkanlarımızla Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizde iftarımızı gerçekleştirdik. Partimizin evsahipliği yaptığı İftar programımıza Denizli Ülkü Ocakları olarak İlçe Başkanlarımız ve yönetimimiz ile katılım sağladık. İftar yemeğinin ardından, Samsun’da yapılacak Gençlik Kongresi için, yola çıkmadan önce Liderimiz Bahçeli ziyaret ederek ilimizde yaptığımız faaliyet hakkında bilgi verdik,  elini öpüp hayır duasını aldık” dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu ve yönetimi, Bahçeli’yi ziyaretlerinin ardından Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı münasebetiyle MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin himayelerinde 18-19 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Gençlik Kongresi”ne katılmak üzere Samsun’a hareket etti.