Denizli’de dün Memleket Partisi İl Başkanı istifa etti. Parti içerisinde yaşanan sorunlar nedeniyle istifa ettiğini söyleyen Kurucu İl Başkanı Yılmaz İçen’in ardından boşalan koltuğa kimin geleceği ise merak konusu olmuştu. Bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan basın açıklaması ile il kongresine kadar Efe Serdar Gökdağ’ın geçici olarak il başkanlığı koltuğuna atandığı açıklandı.

Memleket Partisi Denizli Kurucu İl Başkanı Yılmaz İçen’in istifası nedeniyle boşalan İl Başkanlığı görevine 1. Olağan İl Kongresi’ne kadar görev yapmak üzere Efe Serdar Gökdağ atandı.

“ÖNE SÜRÜLEN İDDİALARLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKAMIZ YOK”

Basın açıklamasına Memleket Partisi’nden Sevil Öztürk Köse, Aynımah Orak, Murat Göker, Ayşen Kökçü, Şafak Oktay Sirel, Pamukkale ve Merkezefendi İlçe Örgütleri katılım sağladı.  İl Başkanlığı görevine atanan Efe Serdar Gökdağ yaptığı konuşmada “İl yönetimi, ilçe yönetimi Belediye meclis yönetimimiz ve tüm Denizli İl Örgütü olarak dimdik ayaktayız.  Görevimize aynı inanç ve kararlılığımızla devam ediyoruz.  İlçe kongrelerimizin tamamlanmak üzere olduğu ve il kongremize çok az bir zaman kala Genel Merkezi’miz Denizli’deki gelişmeleri tam bir destekle ve dikkatle izlemektedir. İstifa eden İl Başkanı’nın öne sürmüş olduğu iddialar ile Denizli Örgütümüzün uzaktan yakından bir ilgisi yoktur. Bu iddiaları tümüyle reddediyoruz.  ‘Ne Cumhur ne Millet Tek Yol Memleket’ ilkesi ile çıktığımız yolda kamu yararına ve Türk Milletine çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  Memleket Partisi Denizli İlçe Yönetimindeki kadro ise Pamukkale İlçe Başkanı Savaş Akman, Acıpayam İlçe Başkanı Ertan Başkan, Tavas İlçe Başkanı Can İyiçoban, Çal İlçe Başkanı Osman Fikri Bursalıoğlu, Kale İlçe Başkanı Orhan Köse, Beyağaç İlçe Başkanı Vahide Gündoğdu, Honaz İlçe Başkanı Sündüs Kesikbaş Özarslan ve Merkezefendi İlçe Başkanı Erhan Derici olarak belirlendi.

Memleket Partisi Denizli Kurucu İl Başkanı Yılmaz İçen’in istifası nedeniyle boşalan İl Başkanlığı görevine 1. Olağan İl Kongresi’ne kadar görev yapmak üzere Efe Serdar Gökdağ atandı.

İNCE: OLUR BÖYLE UFAK TEFEK HATALAR

Bir televizyon kanalının yayınlanan haber programında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, program sunucusunun soruları üzerine Denizli’deki istifalara değindi. İnce, “ Bir Başbakan Kurultay kaybeder mi?  Geçmişte Yıldırım Akbulut kurultayı kaybetti. Normalde kaybetmemesi lazımdı. Birine bir yetki verdiğinizde sizin kendi belirlediğiniz ilçe başkanları sizi değiştirmek istiyorsa, orada kendinizi sorgulamalısınız.  Kurucu il başkanı, kendi atadığı ilçe başkanları tarafından değiştirilmek isteniyorsa, ortada karışık bir durum yoktur. Olur böyle ufak tefek hatalar” dedi.