Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili adayı Teoman Sancar ve Bilgehan Burgul bugün Merkezefendi ilçesini ve mahallelerini ziyaret ettiler.

CHP Denizli 3.sıra Milletvekili adayı Teoman Sancar ve 8.sıra Milletvekili adayı Bilgehan Burgul bugün Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nin Gerzele, Şirinköy, Barutçular, Halaçlar, Kadılar ve Başkarcı Mahallelerini ziyaret ettiler. Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in de eşlik ettiği bayram ziyaretinde Milletvekili adayları vatandaşlarla tek tek selamlaştılar, bayramlarını kutladılar. Vatandaşlar Milletvekili adaylarını sevgi ve ilgiyle karşıladılar. Teoman Sancar” bayramlarımız bizleri birbirimize yaklaştıran, bir bütün olmamızı sağlayan en büyük etmenlerden biri. Bizler bir bütünün parçalarıyız. Bizler Vatan’ız. Bizleri dağıtmak parçalamak isten güçlere engellere karşı her zaman olduğu gibi 24 Haziranda da hep birlik olacağız. Hep birlik olup parçalanmayacağız. Birbirimize sımsıkı kenetlenip , hep birlikte TAMAM diyeceği” dedi.

Bilgehan Burgul” sizlerle bu güzel günde birlikte olmaktan, bu bayram çoşkusunu birlikte yaşamaktan çok mutluyum. Bayramlarımız en büyük değerlerimiz ve biz sevdiklerimizle yani sizlerle birlikteyken bu değer daha çok değerli hale geliyor, kıymetleniyor. Siz varsanız biz varız, biz varsak bu ülke var. 24 Haziran’da hep birlikte kazanacağız.