AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Genç ASKON Denizli Şubesi’nin davetiyle genç iş insanlarıyla buluştu. Genç ASKON Başkanı Bekir Çakır ve beraberinde 60 kişilik genç iş insanının katıldığı toplantıda Milletvekili Şahin Tin’e AK Merkezefendi ilçe Başkanı Ekrem Başer ile başkan yardımcıları da eşlik etti. 

“TÜRKİYE’NİN İNŞASINA OMUZ VERDİK”

Toplantıda Genç ASKON üyesi gençlerle deneyim ve tecrübelerini paylaşan Milletvekili Şahin Tin, “Gençlik yıllarımızdan beri siyaset ve ticaretle iştigal ediyoruz. Memleketimizin geleceğine dair umutlarımız ve hayallerimiz var. Bu düşünceden hareketle hedeflerimizi ve hayallerimizi yakalamak için ‘Çorbada bizim de tuzumuz olmalı’ diyerek yollara düştük. Gayemiz memleketimize hizmet etmektir. O gün bugündür, büyük bir aşkla, vatanımıza duyduğumuz sevdayla var gücümüzle çalışıyoruz. Siyasette ya da ticarette başarılı olmanın, aynı zamanda Güçlü Türkiye’nin inşasına omuz vermek olduğuna inananlardanım. İnşallah doğru bildiğimiz yolda inancımızdan taviz vermeden mücadelede yer almaya devam edeceğiz” dedi.

“ZOR GÜNLER GERİDE KALDI”

Türkiye’nin ağır sınavlar verdiğini ve bugünlere kolay gelinmediğini vurgulayan Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye çok zorlu virajlardan geçti. Bu aziz millet, ağır sancıların yaşandığı, baskı ve zulmün kol gezdiği acımasız dönemleri göğüslemek zorunda kaldı. Yasakların, yolsuzlukların, haksızlıkların zirveye çıktığı dönemleri artık geride bıraktık. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu yana aldığımız kararlar ve çıkardığımız yasalarla ülkemizin önünde bulunan karanlığa ışık yaktık. Milletimizin kararan talihinin yeniden aydınlığa kavuşması için önemli adımlar attık” diye konuştu.

“TÜRKİYE’Yİ HEP BİRLİKTE KALKINDIRDIK”

Türkiye’nin kendi ayakları üzerine durabilmesi için büyük fedakarlıklar yapıldığını ve tarihi başarılara imza atıldığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Çok şükür bugün eski Türkiye’den artık eser kalmadı. Su, doğalgaz, şeker kuyrukları yok artık. Eski günler geride kaldı. Milletimizin tüm ihtiyaçları istediği zaman ayağına geliyor. Savunma sanayimiz gelişti. Silahımızı, tankımızı, tüfeğimizi, savaş gemimizi, helikopterimizi, İHA’mızı, SİHA’mızı yerli ve milli olarak ürettik. Duble yollar, köprüler inşa ettik. Tarımda ve sanayide yerli büyümenin önündeki engelleri kaldırdık. Her sektörün daha da gelişmesi ve büyümesi için ne gerekiyorsa yaptık, yapıyoruz. Güçlü Türkiye hedefine ulaşmanın yolu güçlü hayaller kurup emin ve kararlı adımlarla ilerlemekten geçiyor. Bu noktada en büyük güvencemiz, genç girişimcilerimizdir” dedi.

“TAVİZSİZ MÜCADELE EDİN”

Genç iş insanlarına tavsiyelerde de bulunan Milletvekili Şahin Tin, “Ufkunuzu dar tutmayın, biz sizlere çok güveniyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin geleceğine dair umutları ve hedefleri olan genç kardeşlerimize güvenimiz tam. İnşallah daha müreffeh yarınlara hep birlikte emin adımlarla ilerleyeceğiz. Dünyaya açılın. Kendi sektörünüzde en iyi olmak için daha çok çalışın. Milli ve manevi değerlerinizden asla taviz vermeyin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlet ve köklü bir medeniyettir. Sizler güçlü oldukça devletimiz gücünü daha da artıracaktır. Bu topraklar için nice canlar toprağa düştü. Nice şehitler verdik. Kahraman gazilerimiz, göğüslerini düşmana siper ettiler, kollarını, bacaklarını, gözlerini feda ettiler. Kısacası bu topraklar için büyük bedeller ödendi. Bizim için bu topraklar azizdir, mübarektir. Bu toprakların varlığının teminatı ve dünyadaki mazlumların tek umudu; şüphesiz aziz milletimizdir. Sorumluluğumuzun farkına varmak zorundayız. Böylesi bir genç topluluğunun şahsımı davetinden duyduğum memnuniyeti ifade ediyor, bu topraklarda milli ve manevi değerleriyle yeşeren tüm gençlerimizi yürekten selamlıyorum. Varlığınız milletimize umut ve güç veriyor” dedi.

Milletvekili Şahin Tin’e toplantıya katıldığı için teşekkür eden Genç ASKON Denizli Şubesi Başkanı Bekir Çakır, “Sayın Milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz. Tecrübe paylaşımlarıyla genç kardeşlerimize yeni ufuklar çizdiğine inanıyorum. Daha güçlü bir Türkiye’nin inşasına bizler de birer tuğla koyacak, büyümemize önemli katkılar sağlayacağız. Hep birlikte daha çok çalışacağız” dedi. Çakır, Milletvekili Şahin Tin’e buluşmanın anısına bir de Osmanlı arması hediye etti.