Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Denizli’de düzenlediği mitingde vatandaşlarla bir araya geldi ve muhalefete yüklendi.  CHP’nin başörtüsü ile ilgili kanunun teklifini eleştiren Destici, “CHP 2008 yılındaki düzenlemeyi Anayasa Mahkemesi’ne taşımış itiraz etmişti. Hem de Kemal Kılıçdaroğlu eliyle… 2008’deki düzenlemeye, ‘Yapılmak istenen, Türkiye’yi Ortaçağ karanlığına geri götürmek ve 85 yıllık Cumhuriyet’in rövanşını almaktır’ şeklinde utanç verici bir cümleyle itiraz etmişlerdi. Kanun teklifinde samimiyseniz Anayasa değişikliği yapalım dedik. CHP hayır dedi. Onlar ne kadar hayır derse desin Cumhur İttifakı başörtüsü serbestliğini Anayasa garantisi altına alacak teklifi getirecek” diye konuştu.

Denizli’de 2 Bin 631 Sandıkta, 800 Bin 548 Seçmen Oy Kullanacak Denizli’de 2 Bin 631 Sandıkta, 800 Bin 548 Seçmen Oy Kullanacak

“YETİM HAKKINA SAHİP ÇIKIN”

Siyasi partilere yapılan hazine yardımını eleştiren Destici CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i bu konuda konuşmamakla suçladı. Destici; “Bari PKK’nın siyasi partisine verilecek 600 milyon lira paraya kapatma davası bitene kadar tedbir koyun. Yetimin hakkına sahip çıkın. Verirsen nasıl geri alacaksın? Her konuda konuşan Kılıçdaroğlu ve Akşener bu konuda neden tek laf etmiyor? Altılı masadakilerin bir kısmı HDP ile ilgimiz yok diyor. Yerel seçimlerde gördük. İstanbul Belediyesi bu işin laboratuvarıdır. Bu işbirliğini görmek isteyen İstanbul Belediyesi seçimlerine baksın” ifadelerini kullandı.