Gerek seçim sloganları ve gerekse de adayları ile 31 Mart seçimlerinin en dikkat çeken partilerinden biri olan Saadet Partisi’nde adaylar kadar gençler de boş durmuyor. Gençler, adaylık açıklamasının ardından bu güne kadar yoğun bir şekilde çalışan ve insanlara projelerini ve kendilerini anlatan adayları yalnız bırakmıyor. Broşür dağıtımından organizasyona kadar her adımda adaylarla bire bir çalışan gençler, seçimlerden kimsenin beklemediği kadar oy alacaklarına emin. Sadet Partili gençlerin çalışmalarından ve özverilerinden övgü ile bahseden SP Pamukkale ilçe Belediye Başkan Adayı Sevil Aktaş, başarının ekip çalışmasından geçtiğini söyledi.

“GENÇLER HEP YANIMIZDA”

Saadet Partili gençlere teşekkür eden Aktaş, “Bizim bir davamız var. Bu davamızı yükseltecek ve hedeflerimize ulaştıracak olan gençlerimizdir. Bu süreçte bizlere gereken desteği veren, bizlerle beraber kapı kapı gezen, gönüllü çalışan binlerce gencimiz ile Denizli ve Pamukkale halkına dokunmaya devam ediyoruz. Biz bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Bu gayretle çalışmalarımız devam ediyor. Mahalle mahalle sokak sokak ev ev dolaşarak insanların yüreğine dokunuyoruz. Halktan aldığımız tepki bizi umutlandırıyor” dedi.

“GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

“Şu anki hükümetin mensupları gördüğümüz kadar halkın karşısına çıkmaya çekiniyorlar” diyen Aktaş, “Çalışmalarını mahallelerde bir grup partili kafelere ya da kahvehanelere davet edip çalışma olarak gösteriyor. Kendilerini sokakta pazarda göremiyoruz. Çünkü halkın karşısına çıkacak yürekleri yok. Bazen vatandaşımız bizi görünüşümüz den dolayı hükümetten zannediyorlar ve bizimle konuşmak istemiyorlar. Biz Saadet Partisi'nden geldiğimizi söyleyince gülümseyerek bizi içeri alıp dertlerini anlatıyorlar. Bu da şu an ki halkın ne kadar zor durumda olduğunu gösteriyor. Elhamdülillah Saadet Partisi gümbür gümbür geliyor” dedi.