AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Beyağaç ve Kale ilçelerinde partisinin seçim koordinasyon merkezlerinin açılışına katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Milletvekili Şahin Tin, AK Parti belediyecinin temelini sosyal belediyecilik anlayışının oluşturduğunu söyledi. Şahin Tin, “Belediyecilikte en önemli unsur sosyal belediyecilik anlayışının hakim olduğu bir yapıyı oluşturmaktan geçiyor. Milletimizin gönlünde yer edinmenin En ideal yolu sosyal anlayışın güçlendirilmesinden geçiyor. Bu sebeple ülkemizde sosyal belediyeciliğin temellerini AK Parti sağlam bir şekilde atmıştır” dedi.

“BELEDİYECİLİKTE İLKLERİ YAPTIK!”

“Mazisiyle barışık olamayan geleceğini de sağlıklı bir şekilde inşa edemez” diyen Milletvekili Şahin Tin, “AK Parti, belediyecilikte ilkleri yaptı. Yapılamaz denilenleri hayata geçirdi, hayalleri gerçeğe dönüştürdü. 2004 yılında Denizli’yi belediyecilik anlamında devraldığımızda ne köprülü kavşaklar vardı, ne de içme suyu temiz akardı. Kentin alt yapısı evlere şenlikti. Ne sosyal ne de kültürel ne de sanatsal hiçbir projenin adı bile anılmazdı. Oysa bugün şehrimizi koca bir köy olmaktan kurtardık. Modern eserler kazandırdık, köprülü kavşaklar yaptık, üst geçitler inşa ettik. Şehrimizin trafiğini rahatlatan çevre yollarını inşa ettik. Kültür merkezleri inşa ettik ve daha sayamadığım nice büyük eserleri ve yatırımları bu milletin hizmetine sunduk. Kısacası modern bir kent inşa ederek Denizli’mizi geleceğe hazırladık. 1994 yılında liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da başlattığı sosyal belediyecilik ve çözüm üreten belediyecilik kavramını AK Parti ile 2004 yılında Denizli’de hayata geçirdik. Yaptığımız hizmetlerdeki o ana gayemiz istisnasız tüm vatandaşlarımızın sadece ve sadece gönlünü kazanmaktan ibaretti. Çok şükür bugün bu hedefimize ulaştık. Artık bugün çok rahat belediyecilik işi gönül işi diyebiliyoruz” dedi.

“NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK!”

Denizli’nin dört bir köşesini hizmetlerle kuşattıklarını dile getiren Milletvekili Şahin Tin, “Bizler hiçbir zaman boşa kürek çekmedik. Denizli il merkezimizin ve ilçelerimizin geleceğini planladık, ardından birbirinden güzel eserler inşa ederek, hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. ‘Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde o olacak’ diyerek ilçelerimize de hizmetimizi taşıdık. Hatırlarsanız ilçelerimize ulaşım, bırakın asfaltı ve duble yolu, bir köy yolu kalitesinde bile değildi. Oysa şimdi ilçelerimize ulaşım sağlayan yollarımız baştan aşağı modernize edildi. Bizler vatandaşlarımıza her ne söz verdiysek yerine getirdik. Ege’de marka bir kent olduk, vizyon bir şehir kurduk. Bugün Denizli Avrupa kentlerini aratmayan güzellikte birbirinden değerli eserlere kavuştu. Şüphesiz bunda AK Parti belediyeciliğinin katkısı yadsınamaz” diye konuştu.

“DAHA İYİLERİNİ YAPACAĞIZ!”

Çevreye duyarlı akıllı şehirler kurmayı hedeflediklerini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Bizler milletimizin imkânlarını hiçbir zaman çar çur etmedik. Akla hayale gelmeyen içi boş icraatla zaman kaybetmedik. Milletimizin tüm imkânlarını yine milletimizin emrine sunduk. Yeni dönemde bir önceki dönemde yaptığımız yatırımlara ilave olarak artık yeni bir vizyon ortaya koyacağız. Yeni dönemdeki öncelikli hedefimizin akıllı kentler inşa etmek olduğunun altını özellikle çizmek istiyorum. Vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte huzur içinde vakit geçirebileceği, dinlenebileceği, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılabileceği millet bahçelerini inşa edeceğiz. Önce ilçe merkezlerimizde daha sonra mahallelerimizde millet kıraathanelerini kuracağız. Bu ve benzeri projelerin yanı sıra toplumsal dayanışmamızı tetikleyici önemli hamleleri de peşi sıra yapmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda ana şiarımız olan sosyal belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellerimize hizmet verecek şekilde daha kapsamlı bir şekilde ele alacağız. Bu bağlamda yeni adımlar atacağız. Kısacası yeni dönemde de sözlerimizden çok icraatımız konuşacak” dedi.