AK Parti Milletvekili Şahin Tin,  Buldan’da AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları ile buluştu. Toplantıya Cumhur İttifakı MHP’li Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, AK Parti Buldan İlçe Koordinatörü Abdullah Doğrar, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı Yeşim Çankır ile mahalle başkanları ve sandık görevlileri katıldı. Buldan’ın tarihi, doğal güzellikleri, turizmi ve çalışan insanlarıyla güzel bir ilçe olduğunu vurgulayan Milletvekili Şahin Tin, “Buldan güzel bir ilçemiz. Geçen 5 yıl Buldan için kayıp bir dönem oldu.  Mevcut belediye başkanının yaptığı hizmetleri sayın desem sayamazsınız. Çünkü Buldan’da Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetler dışında ilçe belediyesi hiçbir hizmet yapmadı. O Nedenle 31 Mart seçimlerinde Buldan’ın kazanması için hep birlikte çalışacağız. Cumhur İttifakı adayımız Mustafa Şevik Başkanımız ile daha önceleri de birlikte çalıştık. Buldan ilçemiz için güzel hizmetlere imza attık. İnşallah yeni dönemde yeniden Buldan’ın hak ettiği hizmeti alması için Cumhur ittifakı Adayımız Mustafa Şevik ile yola devam etmeliyiz” dedi.

“KAPI KAPI DOLAŞIP ANLATACAĞIZ”

31 Mart yerel seçimlerinin yalnızca belediye başkanlarının seçildiği bir seçim olmadığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Bu seçimde sadece belediye başkanı, meclis üyesi ya da muhtarlarımızı seçmiyoruz. Aynı zamanda ilçemizin gelecek beş yıllık kaderini de belirliyoruz. Bu nedenle hep birlikte daha güçlü çalışarak Buldan ilçemizde 31 Mart tarihinde başarılı bir sonuç elde etmeliyiz. Çünkü seçim sonuçlarında Cumhur ittifakının kaybetmesi sadece Mustafa Şevik’in kaybetmesi anlamına gelmiyor, aynı zamanda Buldan ilçemizin de kaybetmesi anlamına geliyor. Malum çevrelerle hareket eden partilerin bu ilçelerimize verebileceği hiçbir şey yok. Bunu biz daha önce çok gördük ve yaşadık. Yeniden tecrübe etmeyi gerektirecek bir durum yok. Halkımız kimin ne yaptığını çok iyi görüyor. Hizmet edeni de, ihanet edeni de ve ihanete kucak açanı da çok iyi biliyor. Bize düşen bu malum partilerin oynadıkları oyunları, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak anlatmak” diye konuştu.

“BULDAN TURİZM MERKEZİ OLACAK”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın hedeflerinin arasında yer alan 2020 yılının turizm yılı ilan edilmesine ilişkin çalışmalara şimdiden başladıklarını söyleyen Milletvekili Şahin Tin, konuşmasına şöyle devam etti: “Hem Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Osman Zolan’ın hem de Cumhur İttifakı adayımız Mustafa Şevik’in Buldan ilçemiz için birçok projeleri var. Özellikle ilçenin doğal zenginliği olan yayla gölü, kestane deresi turizme dönük projelerin başında gelmektedir. Buldan merkezindeki dokuma ve el sanatlarıyla ilgili güzellikler zaten saymakla bitmez. İlçemizdeki tüm bu değerler ve güzellikler birleştiğinde ve planlanan projeler hayata geçtiğinde Buldan turizmin merkezi olacak. Bu sebeple çok çalışarak her zaman olduğu gibi yine hemşehrilerimiz ile kucaklaşarak Cumhur İttifakı Adayımız Mustafa Şevik kardeşimizi ve meclis üyelerini seçmek ve Buldan da iş başına getirmek durumundayız.”

“BULDAN HER ZAMAN YANIMIZDA”

Buldan için projelerinin hazır olduğunu vurgulayan Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik ise; “Başkanlık yaptığım 7 yıl içerisinde Buldan’a ilçemize 70 yıllık hizmet yaptık. Yine yapacağız. Allah’ın izniyle ve hemşehrimizin güçlü desteğiyle inşallah Buldan ilçemizde seçimi kazanacağız. Her şeyden önce her zaman yanımızda olan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler birlik ve beraberlikten asla taviz vermeden Cumhur İttifakı’nın ortağı olan AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları ile birlikte bir kardeşlik havasında uyum içerisinde çalışarak inşallah ilçemizde yeni bir hizmet yolculuğunun meşalesini yakacağız” dedi.