AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çameli, Acıpayam ve Serinhisar ilçelerinde seçim koordinasyon merkezi açılışlarına katıldı, vatandaşlarla buluştu. “Birliğimize gölge düşürmelerine asla fırsat vermeyeceğiz” diyen Milletvekili Şahin Tin, Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz gecesi sokaklarda, meydanlarda tankların önüne dikilen milletin, devletin bekası için kurduğu bir ittifak olduğunu ve bunu kimsenin yıkmasına da fırsat vermeyeceklerini söyledi.

“TÜRKİYE’NİN BEKASINA SALDIRIYORLAR”

Bugün Türkiye’de iki ittifakın karşı karşıya olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye bugün siyasi bir seçim yapmaktan öte bekasına saldıranlara yönelik bir mücadele vermektedir. Bir tarafta Cumhur İttifakı millet ile yürürken diğer tarafta Zillet İttifakı terör odaklarıyla, ülkemizin doğu bölgesine ‘Kürdistan’ diyecek kadar alçalmış hainlerle ittifak kurmuştur. Cumhur İttifakı milletimizin emrinde olan bir ittifaktır. Ancak karşımızda bulunan Zillet ittifakı malum çevrelerin ülkemize saldıranların ve işbirlikçilerinin içinde bulunduğu bir ittifaktır. Zillet ittifakı gizli pazarlıkların ürünüdür. Siyaset mühendislerinin ortaya koyduğu bu akıl almaz ihanet organizasyonu milletimizin sağduyusu ve iradesi ile 31 Mart günü bir kez daha hezimete uğrayacaktır. Milletimiz, hainlerin ipliğini pazara çıkaracak ve ülkemize saldıranlara hak ettiği dersi verecektir” diye konuştu.

“KAPI KAPI DOLAŞIP ZİLLET İTTİFAKI’NIN İHANETİNİ ANLATACAĞIZ”

Kandil’in Pensilvanya’nın emrinde olan hiçbir iradeye milletin pirim vermeyeceğini ifade eden Milletvekili Şahin Tin; “15 Temmuz gecesi sokaklarda meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı, doğruları hak ve hakikatleri savunmaya ve bu uğurda kapı kapı gezmeye, sokak sokak dolaşmaya milletimize bu gerçekleri anlatmaya devam edecektir. Milletimiz kimin ne yaptığını çok net görüyor. Yalan, iftira hakaret ve inkarı dillerine dolayanlara kısacası Zillet ittifakına asla fırsat vermeyecektir. Bizler her zaman zalimlerin karşısında olmaya devam edeceğiz. Adı ne olursa olsun, nasıl bir birliktelik kurarlarsa kursunlar bizim gücümüzü kırmaya hiçbir zaman güçleri yetmeyecek” dedi.

“MİLLETİMİZ BUNLARA PRİM VERMEYECEK”

“Bizim kardeşliğimiz pazara kadar değil, mezara kadar” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Kirli ilişkiler peşinde koşanlar bilsinler ki; Cumhur İttifakının mensupları birliğini beraberliğini ve kardeşliğini hiçbir haine yem etmez. Bizler sadece milletimize ve memleketimize hizmet ederiz. Bugün Acıpayam’a, Serinhisar’a, Çameli ilçelerimize yaptığımız hizmetler onların korkulu rüyaları oluyor. Çünkü onlar yapılan bu hizmetleri hayal bile edemezler. Artık milletin bu yalanlara karnı tok. Kimse milletimizi hamaset dolu sözlerle kandıramaz. Milletimiz kirli ilişkilere de göz yummaz. Hele hele kendi bekasına dönük ülkesinin geleceğini karanlık sokaklara çekmek isteyenlere karşı asla vurdumduymaz davranmaz” dedi.