İlçe Başkanı Uğur Gökbel’in başkanlık ettiği toplantıda Pamukkale İlçe Gençlik Kolu Başkanı Nail Şan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay yürütme kurulu üyeleri ve ana kademe ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

“TÜM İMKÂNLARIMIZI MİLLETİMİZ İÇİN SEFERBER ETTİK”

‘Her seçimde milletimiz bize daha güçlü destek verdi’ diyen Milletvekili Şahin Tin, “2002 yılından beri girdiğimiz her seçimde tarihi rekorlara imza attık. Milletimizin güçlü desteğini aldık. Bunun tek sebebi var. O da milletimizin AK Parti’ye, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve bu AK kadrolara olan güvenidir. Milletimizin güvenini hiç bir zaman boşa çıkarmadık. Şehirlerimizi imar edip, hastaneler, okullar, yollar, modern konutlar inşa ettik. Her ne ihtiyaç ise her türlü yatırım ve hizmeti milletimiz için seferber ettik. Milletimizin imkânlarını sadece milletimiz için harcadık. Hortumcuların musluklarını kapattık. Devletin sırtından beslenen hainlere geçit vermedik” dedi.

“YERLİ VE MİLLİ UNSURLARIMIZ GURUR KAYNAĞIMIZ OLDU”

Savunma sanayinin büyümesine büyük önem verdiklerini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Türkiye, hava, kara, deniz ve diğer bölgelerden gelecek saldırılara karşı yerli ve milli unsurlarıyla karşılık veriyor. Gün geçmiyor ki yeni bir projemiz hayata geçmesin. Her gün yeni bir savunma hamlesi ve yerli projemiz göğsümüzü kabartıyor ve gurur kaynağımız oluyor. Bugün sadece helikopter, gemi, tüfek, füze, mermi üretimi ya da yerli başka savaş unsurları üretmiyoruz. Aynı zamanda yazılımlarımızı da yerli hale getiriyor, sistemlerimizi de bağımsız ve güçlü kılıyoruz. Hava, kara ve deniz platformlarında mevcut radar sistemlerine köreltme ve aldatma uygulamak için yerli bir sistem geliştirdik. Bu geliştirilen sistem bugün 2015 yılından beri Suriye sınırında görev yapıyor. Yerli SİHA’larımız ve İHA’larımızın icra ettikleri görevler saymakla bitmez. İlk özgün helikopterimizi ürettik, testleri bitmek üzere. Artık bize düşmanlık besleyenler düşünsün. Türkiye’nin yerli ve milli büyümesine kimse mani olamayacak” dedi.

“GÜÇLENMEMİZİ İSTEMİYORLAR”

ABD’nin Türkiye’ye baskı ve dayatmalarla bir şey yaptırtamayacağını söyleyen Milletvekili Şahin Tin, “ABD’den bir heyet gelmiş Türkiye’ye diyor ki; ‘S-400’lerden vazgeçin size satacağımız F35’lerle ilgili yaptırımları kaldıralım.’ Bizim savunma hamlemizin güçlü olmasını asla istemediler ve istemiyorlar. Ancak biz her şeye rağmen tüm tedbirlerimizi alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. İnşallah Türkiye olarak Rusya ile anlaşmaya vardığımız ve siparişini verdiğimiz 2 batarya S-400 hava savunma sisteminin ilk batarya teslimini 2019 yılında alacağız. Ülkemizi her türlü tehlikeye karşı koruyacağız. Bunun İçin her ne ihtiyaç ise tedarik edecek ya da yerli ve milli imkânlarımız ile imal edeceğiz. Asırlar boyu savaşlarla yüz yüze bırakılan ülkemiz inşallah artık yeni dönemde hiç bir çapulcuya pabuç bırakmayacak ve bugüne kadar kazandığı zaferlerin mirasına sahip çıkacaktır” dedi.

“TERÖRLE MÜCADELEDEN ASLA TAVİZ YOK”

Tek bir terör unsuru kalmayıncaya dek mücadeleyi kararlıkla sürdüreceklerini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye olarak terörün kökünü kazımak için amansız bir mücadele veriyoruz. Adı her ne olursa olsun terör örgütlerinin kökünü kurutuncaya dek kararlı bir şekilde mücadeleye devam edeceğiz. Terörle mücadelemizi yerli savunma unsurlarımız ile daha da güçlendirdik. Bugün silahlı insansız hava araçlarımıza (SİHA) yeni bir kabiliyet daha kazandırıldı. Uydu üzerinden kontrol yeteneğine sahip SİHA’larımız ile milli uydumuz üzerinden mühimmatlı atışlar gerçekleştiriyoruz. Düşmanı milli uydumuz aracılığıyla havadan tespit edip SİHA’larımız ile tarumar ediyoruz, yok ediyoruz. Kahraman yiğitlerimiz vatanımızın her bir karışımı korumak İçin cansiperane bir mücadele veriyor. Bu vesileyle içinde bulunduğumuz Zafer haftası vesilesiyle vatan savunmasında hayatlarını feda eden şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.