AK Parti Pamukkale İlçe teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile ilçe ana kademe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

YEREL SİYASETE ROTA ÇİZİYORUZ!

Denizli ve ülke genelindeki güncel siyasi konuların ele alındığı, teşkilat faaliyetlerinin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Güncel konuları yakından takip ettiğimiz, teşkilatımızı bilgilendirip yerel siyasete rota çizdiğimiz haftalık olağan toplantılarımız bu yönleriyle büyük önem taşıyor. Genel siyasetten kopuk bir yerel siyaset elbette düşünülemez. Bu nedenle sadece seçim dönemlerinde değil, her dönem toplumun beklentilerine uygun eylem ve söylemler üretmek, teşkilatımızı her daim diri tutmak elzemdir. Fedakar teşkilat mensuplarımızın sayesinde bunu da başardığımızı görüyoruz. Çünkü biz seçim var diye değil, ülkemiz var olsun diye çalışıyoruz”  dedi.

DİK DURUŞUMUZ SONUÇ VERDİ!

Türkiye’nin S-400 hava savunma sistemleri konusundaki kararlı ve dik duruşunun sonuçlarının G-20 Zirvesi’nde görüldüğünü belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Türkiye’nin ulusal güvenliği hiçbir şekilde pazarlık konusu değildir. G-20 Zirvesi’nde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Türkiye heyetinin ABD Başkanı Trump ile görüşmesinde, Amerika’nın tutumundaki değişiklik, bu konuda hükümetimizin sergilediği sağlam iradenin sonucudur. Bu duruş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin onurunu temsil etmektedir. Türkiye içinde bulunduğu bölge bakımından askeri anlamda her türlü tedbiri almak durumundadır. Bunun için de kimsenin rızası ve onayına gereksinim duymuyoruz. Diğer yandan, yerli ve milli silah sanayimiz son dönemdi önemli bir atılım içerisindedir. İHA ve SİHA’larımız, terörle mücadelede büyük başarılar elde edilmesini sağlamıştır. İlk yerli helikopterimiz olan T 625 Gökbey, ilk tam donanımlı uçuşunu başarı ile gerçekleştirmiştir. Savunma sanayi konusunda attığımız adımlar, meyvelerini vermektedir. Kendi füzelerimizi, uçağımızı da üreteceğiz. Bu konuda inançlı ve kararlı duruşumuzu sürdüreceğiz” dedi.